GÜNCEL

GÖNÜL’DEN 2013-2014 EĞİTİM ve ÖĞRETİM YILI MESAJI

TBMM Kadın Erkek Fırsat Eşitliği Komisyon Başkanı Kocaeli Milletvekili Azize Sibel Gönül 2013-2014 Eğitim ve Öğretim yılını kutladı. Gönül öğretmenlere ve öğrencilere başarılı bir yıl diledi

15 Eylül 2013 Saat: 13:51
GÖNÜL’DEN 2013-2014 EĞİTİM ve ÖĞRETİM YILI MESAJI
GÖNÜL’DEN 2013-2014 EĞİTİM ve ÖĞRETİM YILI MESAJI
Gönül bilgiyi üreten ve paylaşan, insanlığın yararına sunabilen genç nesilleri ''ülkelerin en büyük zenginliği'' olarak niteleyerek, yoğun rekabet ortamında tüm ülkelerin eğitim sistemlerini, çağın gerekleri doğrultusunda ele almak, yeniliklere uyum sağlayabilecek, uzun vadeli planlamayı gerektiren bir anlayışla uygulamaya koymak zorunda olduğunu belirtti.
Gönül, 2013-2014 eğitim-öğretim yılı dolayısıyla yayımladığı mesajda, teknolojideki gelişmelerin paralelinde dünyanın büyük bir hızla yenilendiğini ve dönüştüğünü ifade etti. Bilginin ve teknolojinin üreticisi konumundaki ülkelerin bu süreçte öncü rol oynadığına ve geleceğin dünyasını şekillendirdiğine işaret eden Gönül, bu hızlı dönüşümün itici gücünün iyi eğitim almış, nitelikli insan gücü olduğunu vurguladı.
DEVLET-VATANDAŞ ELELE
Gönül, ”Kaliteli ve modern eğitim imkanlarının ülkenin her köşesine ulaştırılması, yeni nesillerin eşit şartlarda, tüm fırsatlardan ve teknolojik araçlardan yararlanarak yetiştirilmesinin büyük önem taşıdığının altını çizen Gönül, şunları kaydetti: Eğitimin sağlandığı ortamların oluşmasında en büyük destekçimiz, eğitimin önemine inanmış hayırsever vatandaşlarımızdır. Devlet-vatandaş işbirliğiyle yürütülen eğitim seferberliği, çocuklarımıza ve gençlerimize aydınlık bir geleceğin kapılarını açacaktır. Tüm zorlu koşullarına rağmen, ilimizin her köşesinde fedakarca görev yapan öğretmenlerimize de bu vesileyle, bir kez daha şükranlarımı sunuyorum” dedi
ÖĞRETMENLERE VE ÖĞRENCİLERE BAŞARILAR DİLEDİ
2013-2014 eğitim-öğretim yılına başlarken, çocuklarımızın ve gençlerimizin heyecan ve coşkularını yürekten paylaşıyor, değerli öğretmenlerimize, öğrencilerimize ve tüm eğitim camiasına başarılar diliyor, selamlarımı ve sevgilerimi iletiyorum” diye konuştu.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Bidünya Haber | Dünya ve Türkiye Gündemine uzak kalmayın. Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑