YAŞAM

Gözyaşları yalanmış!

Iğdır'da 15 ay önce öldürülen ve cesedi kum ocağına gömülen Mustafa Yüce'nin boşandıktan sonra birlikte yaşadığı eşi Kebzan P. cinayeti azmettirme suçlamasıyla tutuklandı

15 Mart 2013 Saat: 18:38
Gözyaşları yalanmış!
Gözyaşları yalanmış!
Iğdır’ın Tuzluca İlçesi’nde 15 ay önce öldürülen ve cesedi kum ocağına gömülen 42 yaşındaki Mustafa Yüce’nin boşandıktan sonra birlikte yaşadığı eşi 36 yaşındaki Kebzan P. cinayeti azmettirme suçlamasıyla tutuklandı. Yüce’nin cenazesinde sürekli gözyaşı döken Kezban P.'nin cinayetteki rolü teknik takiple belirlendi.
KUM OCAĞINDA GÖMÜLÜ BULUNDU
Evli ve 3 çocuk babası Mustafa Yüce, 9 Aralık 2011 günü sattığı buğdayın bedeli 50 bin lirayı almak için 90 kilometre uzaklıktaki Kağızman İlçesi’ne gideceğini söyleyerek 34 BF 5053 plakalı minibüsüyle evden ayrıldı. Yüce, akşam eve dönmeyince eşi Kezban P. ile çocukları, Tuzluca Cumhuriyet Başsavcılığı’na başvurdu. Yüce’nin kullandığı 34 BF 5053 plakalı minibüs, Iğdır’a yaklaşık 8 kilometre uzaklıktaki Küllük Köyü’nden geçen su kanalı yakınında, terk edilmiş bulundu. Mustafa Yüce’nin cesedi ise Iğdır-Tuzluca karayolundaki kent ormanı mevkiindeki bir kum ocağında toprağa gömülü olduğu 24 Şubat 2012’de ortaya çıktı.

Mustafa Yüce’nin ölümüyle annesi Pero Yüce, çocukları 18 yaşındaki Murat ile 16 yaşındaki Berna, 12 yaşındaki Mertcan gözyaşına boğuldu. Yüce’nin boşandığı ancak çocukları için yeniden birlikte yaşamaya başladığı Kezban P. de onlarla birlikte gözyaşı döktü ve elinden fotoğrafını bırakmadı, katilllerin bir an önce yakalanmasını istedi. Iğdır Emniyet Müdürlüğü Cinayet Bürosu ekipleri, durumlarından şüphelendikleri Mustafa Yüce’nin resmi olarak boşanıp daha sonra birlikte yaşadığı eşi Kezban P. ile kardeşi Nurullah P. ve iş ortağı Süleyman G.’yi teknik takibe alındı. Telefon görüşmelerinin ardından polis İstanbul, Iğdır’ın Tuzluca ve Kars’ın Kağızman ilçelerinde eş zamanlı operasyon yaparak bu 3 kişiyi gözaltına aldı. Dün akşam saatlerinde Iğdır’da mahkemeye sevk edilen Kezban P. azmettirmek, Süleyman G. cinayeti işlemek ve Nurullah P. de yardım suçlamasıyla tutuklandı.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Bidünya Haber | Dünya ve Türkiye Gündemine uzak kalmayın. Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑