YAŞAM

Gül'ü Bingöl'de gururlandıran görüntü

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Muş ve Bingöl'e yaptığı ziyaretlerde en çok gururlandığı şeyin herkesin elinde Türk bayraklarının dalgalanması olduğunu bildirdi.

20 Nisan 2013 Saat: 11:37
Gül'ü Bingöl'de gururlandıran görüntü
Gül'ü Bingöl'de gururlandıran görüntü
Gül, Twitter hesabından ziyaretine ilişkin mesaj ve fotoğraflar paylaştı.

Mesajlarında iki günlük Muş ve Bingöl ziyaretinden dün akşam döndüğünü anımsatan Gül, "İki ilimizde de vatandaşlarımızın yoğun ilgisi vardı. Hepsine ayrı ayrı teşekkür ediyorum" ifadesini kullandı. Gül, Muş'un 29 sene sonra ilk kez bir Cumhurbaşkanı tarafından ziyaret edildiğini de hatırlattı.
Yoğun programı sırasında vatandaşlarla bir çay ocağındaki fotoğrafını paylaşan Gül, "Kayseri'de rahmetli dedemin dükkanında da bu şekilde iskemlelere oturulurdu" diye yazdı.
Gül, 800 yıl önce Selçuklular tarafından yapılan taş köprü için de "Murat Nehri'nin coşkun sularına karşı dimdik ayakta duruyor" ifadesini kullandı.
Bingöl'de de aynı coşkuyla karşılandığını belirten Cumhurbaşkanı Gül, şu mesajı paylaştı:
"Bu gezilerde en çok gururlandığım şey herkesin elinde Türk bayraklarının dalgalanmasıydı. Halkımız, devletine ve milletine bağlılığını içinden geldiği gibi ifade ediyor."
Şehrin önde gelenleriyle çay bahçesinde sohbet ettiklerini aktaran Gül, çocuklarla çekilmiş bir fotoğrafını da paylaştı ve çocukların sevgisinin insana ayrı bir mutluluk verdiğini kaydetti.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Bidünya Haber | Dünya ve Türkiye Gündemine uzak kalmayın. Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑