YAŞAM

Gümüşhane Ve Bayburt'ta Yollar Kapandı

Yoğun kar yağışı Gümüşhane ve Bayburt'ta hayatı olumsuz etkiliyor. Okulların tatil edildiği iki kentte 414 köy yolu ulaşıma kapandı.

8 Ocak 2013 Saat: 17:53
Gümüşhane Ve Bayburt'ta Yollar Kapandı
Gümüşhane Ve Bayburt'ta Yollar Kapandı
Kar yağışının aralıklarla devam ettiği Gümüşhane'de kar kalınlığı 43, Bayburt'ta ise 38 santimetreye ulaştı. Gümüşhane'de 286, Bayburt’ta 128 olmak üzere toplam 414 köy yolu ulaşıma kapandı. Gümüşhane merkeze bağlı Yağlıdere Köyü'ne elektrik getiren hatlarda da arıza meydana geldi. Köy ve çevresine dün geceden bu yana elektrik verilemiyor. Gümüşhane ve Bayburt'ta ilk ve orta dereceli okullar tatil edildi. İl Özel İdaresi ve karayolları ekiplerinin yolları açmak için başlattığı çalışmalar ise sürüyor.

GÜMÜŞHANE-ERZİNCAN KARAYOLU ULAŞIMA KAPANDI

Bu arada, Gümüşhane-Erzincan karayolu Pöske dağı geçidi de dün akşam saatlerinden itibaren ulaşıma kapandı. Yolda kalan ticari araçtaki 3 kişi, Karayolları Ahmediye Bakımevi'nde konuk edildi. Erzincan ve Gümüşhane'nin Kelkit İlçesi yönünden araçların yola çıkmasına izin verilmiyor. Yolu açmak için çalışma başlatıldı.

Kar yağışının etkisini sürdürdüğü bölgede, Gümüşhane - Yağmurdere karayolu Kostan Dağı, İkisu-Şiran karayolu Tersun Dağı, Bayburt-Araklı karayolu Dağbaşı ve Bayburt-Çaykara karayolu Soğanlı Dağı geçitleri de ulaşıma kapalı bulunuyor.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Bidünya Haber | Dünya ve Türkiye Gündemine uzak kalmayın. Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑