YAŞAM

Hale, alkollü sürücü kurbanı oldu

Çorum'da alkollü bir sürücünün kullandığı otomobilin çarpması sonucu ağır yaralanan 5 yaşındaki Hale Bayar'in beyin ölümü gerçekleşti.

19 Temmuz 2015 Saat: 18:36
Hale, alkollü sürücü kurbanı oldu
Hale, alkollü sürücü kurbanı oldu

Kaza, dün saat 23.30 sıralarında Çorum Gazi Caddesi'nde meydana geldi. Kıbrıs'tan Çorum'a bayram ziyareti için gelen 36 yaşındaki Ziya Bayar ile eşi Filiz Bayar, kızları Hale ve 10 yaşındaki Ayşe Bayar ile birlikte bir kafeye gitti. Hale Bayar anne ve babası arkadaşlarıyla sohbet ettiği sırada kafeden dışarı caddeye çıktı. Bu sırada 50 yaşındaki Ali Ecevit yönetimindeki 19 AG 227 plakalı otomobil, küçük kıza hızla çarptı. Çarpmanın etkisiyle küçük çocuk kaldırıma fırladı. Çevredekilerin habervermesiyle küçük kız sevk edilen ambulansla Çorum Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılırken, sürücü polis tarafından gözaltına alındı. Gözaltına alınan sürücünün 2.10 promil alkollü olduğu tespit edildi.

Çorum Eğitim ve Araştırma Hastanesi yoğun bakım ünitesinde tedavisi süren Hale Bayar'ın bu gün beyin ölümü gerçekleşirken, sürücü emniyetteki ifadesi sonrası adliyeye çıkarıldı. Nöbetçi mahkemeye sevk edilen Ali Ecevit tutuklandı. 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Bidünya Haber | Dünya ve Türkiye Gündemine uzak kalmayın. Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑