YAŞAM

Hastane inşaatını beğenmeyen Bursa Valisi: Sizi buraya gömerim

Bursa Valisi Münir Karaloğlu, haber vermeden gittiği İznik ilçesinde, yapımı devam eden devlet hastanesi inşaatını denetledi.

7 Mayıs 2015 Saat: 06:20
Hastane inşaatını beğenmeyen Bursa Valisi: Sizi buraya gömerim
Hastane inşaatını beğenmeyen Bursa Valisi: Sizi buraya gömerim

 Kamu kurumlarına ait inşaatlara yaptığı süpriz ziyaretler ile tanınan Bursa Valisi Münir Karaloğlu, Orhangazi İlçesi’ndeki temaslarının ardından, programında olmadığı halde İznik İlçesi’ne giderek, yapımı devam eden Yeni İznik Devlet Hastanesi inşaatını gezdi.

Burada, Kaymakam Hüseyin Karameşe, Ak Partili Belediye Başkanı Osman Sargın ve Devlet Hastanesi Başhekimi Aybars Alemdaroğlu ile inşaatı yapan firmanın Şantiye Sefi Sinan Kızıltaş tarafından karşılanan Vali Karaloğlu, 23 Haziran tarihinde açılacağı duyurulan hastane inşaatında devam eden ince işçiliği beğenmediğini söyledi.

İnşaat çalışmalarının istenildiği şekilde gitmediğini de öğrenen Vali Karaloğlu, Şantiye Şefi Sinan Kızıltaş’a, “Bakın resmen çuvalladınız. Böyle kötü bir işçilik olmaz. Derhal düzelteceksiniz. Burası bir hastane. Önem vereceksin. 23 Hazian’da burası yetişecek. Hastaneyi o bitmiş görecem yoksa sizi buraya gömerim” dedi.

Bursa Valisi Münir Karaloğlu daha sonra cep telefonuyla aradığı Sağlık Bakanlığı Yatırımlar Daire Başkanı Fuat Kantarcı’ya, yaşadıkları olumsuzlukları anlatıp, önlem almasını istedi.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Bidünya Haber | Dünya ve Türkiye Gündemine uzak kalmayın. Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑