YAŞAM

Hemşirenin intihar oyunu

BURSA’da bir hastanede görev yapan hemşire N.D., iddiaya göre evinde çok sayıda ilaç içtikten sonra işe gitti ve arkadaşından kendisine ağrı kesici serum bağlamasını istedi

30 Mart 2013 Saat: 17:43
Hemşirenin intihar oyunu
Hemşirenin intihar oyunu
Yere yığılınca tedavi altına alınan N.D.’nin cebinden, "Ölümümden kimse sorumlu değildir. Ailem gelene kadar üzerimdeki elbiseleri çıkartmayın" yazılı not çıkınca intihara kalkıştığı ortaya çıktı.


Hastanede 2 yıldan bu yana görev yapan N.D., geçen cumartesi günü iddiaya göre girdiği bunalım sonucu yalnız yaşadığı evde çok sayıda ilacı içtikten sonra hastaneye geldi. Arkadaşlarına, "Ben rahatsızlandım. Grip oldum. Bana damardan içinde ağrı kesici olan serum verir misiniz?" dedi. İddiaya göre arkadaşlarının taktığı serumu eline alarak yürümeye başlayan N.D. olduğu yere yığılıp kaldı. İlk müdahalesi meslektaşları ve nöbetçi doktorlar tarafından yapılan hemşire N.D., tedavi altına alınırken, cebinden "Ölümümden kimse sorumlu değildir. Ailem gelene kadar üzerimdeki elbiseleri çıkartmayın" yazılı not çıktı.

Durumu ağırlaştığı için Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi’ne sevk edilen N.D.’nin tedavisi burada devam ediyor. N.D.’nin iddiaya göre terk edilme endişesiyle bunalıma girdiği ve intihara kalkıştığı ileri sürüldü.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Bidünya Haber | Dünya ve Türkiye Gündemine uzak kalmayın. Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑