YAŞAM

Hırsızları Engellemeye Çalıştı Üstüne Dayak Yedi

Muğla'nın Ortaca ilçesine Dalyan beldesinde bir tarladan demir çalarken tarla sahibine yakalanan iki şüphelinin, tarla sahibini darp edip telefonunu çalarak kaçtığı iddia edildi.İ.G.(34) ve O.K.(25), tarla sahibi Feridun Tezcan tarafında

22 Şubat 2013 Saat: 20:55
Hırsızları Engellemeye Çalıştı Üstüne Dayak Yedi
Hırsızları Engellemeye Çalıştı Üstüne Dayak Yedi
Muğla'nın Ortaca ilçesine Dalyan beldesinde bir tarladan demir çalarken tarla sahibine yakalanan iki şüphelinin, tarla sahibini darp edip telefonunu çalarak kaçtığı iddia edildi.

Edinilen bilgiye göre; Dalyan'ın Gülpınar Mahallesi Karadağ Mevkisindeki bir tarladan demir çaldıkları iddia edilen

İ.G. (34) ve O.K. (25), tarla sahibi Feridun Tezcan tarafından yakalandı. Tezcan'ın, "Tarlamda ne yapıyorsunuz, bırakın o demirleri jandarmayı çağıracağım " demesi üzerine İ.G. ve O. K. Tarla sahibini darp etti. Şahıslar Feridun Tezcan'ın elinde ki telefonu yanlarına alarak kayıplara karıştı.

İ.G. ve O. K. Feridun Tezcan'ı tarla kenarında ki su kanalına atarak, 48 RR 269 plakalı araç ile olay yerinden ayrıldı.

Olayın üzerine yaralı tarla sahibi Feridun Tezcan, jandarmayı arayarak şahıslar hakkında şikayetçi oldu. Jandarma ekipleri olay üzerine Tezcan'ın ifadesini alırken, İ.G. ve O.K. için de Arama çalışmaları başlattı. Dalyan Jandarma Komutanlığına bağlı ekipler Ortaca İlçe Emniyet Müdürlüğünün ortak çalışması sonucu İ.G. ve O. K. Ortaca'nın Karaburun mahallesinde 48 RR 269 plakalı araç içerisinde yakalandı.

Jandarma ekipleri polislerin yakaladığı şahısları alarak Dalyan Jandarma Komutanlığında ifadesini aldı. Şahısların Dalyan Jandarma Komutanlığında ifadeleri alındıktan sonra Ortaca Adliyesine çıkarıldılar. Görülen duruşma sonucu 2 zanlı tutuklanarak Fethiye Cezaevine gönderildi.

İ.G. ve O. K.'nin daha önceden insan kaçakçılığı suçundan yakalanıp cezaevinde yattıkları ve yeni dışarı çıktıkları öğrenildi. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor. 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Bidünya Haber | Dünya ve Türkiye Gündemine uzak kalmayın. Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑