YAŞAM

İki çocuk annesi kadın kayboldu

AYDIN'ın Kuyucak İlçesi'nde yaşayan iki çocuk annesi 28 yaşındaki Ganimet Kepçeoğlu, geçen 24 Aralık'ta, eşine "Eve erken gel" dedikten sonra ortadan kayboldu.

7 Ocak 2013 Saat: 12:55
İki çocuk annesi kadın kayboldu
İki çocuk annesi kadın kayboldu
Eşi için jandarma ve polise kayıp başvurusunda bulunan 33 yaşındaki İbrahim Kepçeoğlu, "Eşimin kaçırıldığını ya da kandırıldığını düşünüyorum. Aramızda bir sorun yoktu. Eğer boşanmak istiyorsa da gelsin boşanalım. Ama bu belirsizlik beni de çocuklarımı da perişan etti" diye konuştu.

Kuyucak İlçesi'nde yaşayan iki çocuk annesi Ganimet Kepçeoğlu, geçen 24 Aralık'ta, eşi İbrahim Kepçeoğlu'nu cep telefonundan arayıp "Akşam eve erken gel" dedikten sonra ortadan kayboldu. Eve gelen İbrahim Kepçeoğlu, eşinin komşularına gittiğini düşünüp cep telefonundan aradı ancak bir türlü ulaşamadı. Aramalarına rağmen eşini bulamayan Kepçeoğlu, polis ve jandarmaya gidip kayıp başvurusu yaptı.

Eşinin çocuklarını göremeden duramayacağını dile getiren Kepçeoğlu, "Cep telefonu kapalı. Başına bir şey gelmesinden korkuyorum. Evdeki para ve ziynet eşyalarına dokunmamış" dedi.

Bir süre önce de eşinin çantasını kaybettiğini ifade eden İbrahim Kepçeoğlu, "Eşim kasım ayı içinde çantasını kaybetti. Cep telefonunun detaylı dökümünü aldım. Görüştüğü yabancı numaraları aradım ancak oradan da bir sonuç elde edemedim. Eşim bir süre önce de yakınlarımdan 'Borcum var' diyerek 2 bin 500 TL almış. Ama evdeki ziynet eşyaları ve paraya dokunmadı. Kızlarım 7 yaşındaki Esma ile 5 yaşındaki Semanur perişan halde. Eşim eğer boşanmak istiyorsa bunu bana söylesin anlayışla karşılarım. Ama bu belirsizlik bizi çok üzüyor. Yetkililerden yardım istiyorum" diye konuştu.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Bidünya Haber | Dünya ve Türkiye Gündemine uzak kalmayın. Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑