YAŞAM

İlkbaharla Birlikte Çadır Kent de Büyüyor

Eskişehir’de, havaların ısınması ile birlikte göçmen vatandaşların kurmuş olduğu çadırların sayısında artış ve yaşanan görüntü kirliliği dikkat çekiyor

2 Nisan 2014 Saat: 16:31
İlkbaharla Birlikte Çadır Kent de Büyüyor
İlkbaharla Birlikte Çadır Kent de Büyüyor

Eskişehir'de, havaların ısınması ile birlikte göçmen vatandaşların kurmuş olduğu çadırların sayısında artış ve yaşanan görüntü kirliliği dikkat çekiyor.

Anadolu Üniversitesi İki Eylül Yerleşkesi yakınında bulunan çadırlar her geçen gün artıyor. Göçmen vatandaşların kurmuş oldukları çadırların üniversite yerleşkesinin yakınlarında bulunması Kent merkezinde görüntü kirliliğine neden oluyor. Ayrıca çadırlarda yaşayan göçmen vatandaşların çocuklarının yakında bulunan Eskişehir Muttalip yoluna çıkması olası tehlikeyi de beraberinde getiriyor. Çadırlarda yaşayan vatandaşların yakmak için yığdıkları odunlar ise dikkat çekiyor. Çadırların bulundukları alanda temel ihtiyaçlarını ilkel yönetmeler ile karşılayan vatandaşların sebep olduğu kötü kokularında çevreye yayılması eleştirilirken, yetkililerin, her geçen gün büyüyen bu çadır kenti daha uygun bir yere alması gerektiği belirtiliyor.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Bidünya Haber | Dünya ve Türkiye Gündemine uzak kalmayın. Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑