EKONOMİ

Insurtech girişimi Tamamliyo 2.4 Milyon TL yatırım aldı

Türkiye’nin öncü kitle fonlama platformu Fongogo, sigorta şirketleri ile sigorta ürünü satmak isteyen dijital işletmeleri uçtan uca entegre eden sigorta girişimi Tamamliyo’nun ikinci kitle fonlama kampanyasını ₺30M değerleme üzerinden ₺2.000.000 hede

28 Mart 2023 Saat: 17:24
Insurtech girişimi Tamamliyo 2.4 Milyon TL yatırım aldı
Insurtech girişimi Tamamliyo 2.4 Milyon TL yatırım aldı

İhtiyaç duyulan sermayenin kitlelerin desteğiyle bir araya getirilmesine aracılık eden Türkiye’nin öncü kitle fonlama platformu Fongogo, paya dayalı kitle fonlama platformunda sigorta şirketleri ile dijital işletmeleri uçtan uca entegre eden Tamamliyo’nun 2.4 Milyon TL fon toplanmasına aracılık etti. Kampanya sürecinin 2. haftası bitmeden hedeflenen fon miktarı olan 2 milyon TL’ye ulaşılırken, bu rakama ulaşılmasının ardından toplam 200’ün üzerinde yatırımcıdan yüzde 120’lik fon artışıyla toplanan fon tutarı 2.4 Milyon TL olarak gerçekleşti.

Türkiyede InsurTech odağındaki en aktif startup: Tamamliyo

Tamamliyo Kurucu Ortağı Metin Öngüç, Türkiye’de InsurTech odağında faaliyet gösteren en yenilikçi ve aktif startup olduklarını belirterek sözlerine şöyle devam etti: “Başardığımız ilk kampanyanın ardından yazılım ve teknik ekibimizi genişletip güçlendirmiştik, aldığımız bu yatırım ile yeni sigorta ürünleri geliştirerek gelir olanaklarımızı artıracağız ve en önemlisi kendi broker’lık sistemimizi kurarak satış departmanımızın verimini en yüksek noktaya taşıyacağız.”

Tamamliyo Kurucu Ortağı ve CTO'su Deniz Gül, “İlk yatırım süreciden sonra geliştirdiğimiz sigorta teknolojileri ile yurt dışına açılma sürecimizi hızlandıracağız. Çok yakında ‘embedded insurance’ modelinde Türkiye'yi yurt dışında temsil eden bir insurtech girişimi olacağız.”

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Bidünya Haber | Dünya ve Türkiye Gündemine uzak kalmayın. Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑