YAŞAM

İntihar eden iş kadını geride 15 mektup bıraktı

ERZURUM’da süt ve süt ürünleri işleyen şirketinin borçlarını ödeyemeyince bunalıma girip kendisini asarak yaşamına son veren 2 çocuk annesi 50 yaşındaki Hesene Fersin Suma’nın geride 15 mektup bıraktığı ortaya çıktı. Mektuplar

26 Nisan 2013 Saat: 14:29
İntihar eden iş kadını geride 15 mektup bıraktı
İntihar eden iş kadını geride 15 mektup bıraktı
Erzurumlu iş kadını Hesene Fersin Suma, merkez Yakutiye ilçesi Gez Mahallesi Akif Hoca Sokak’taki ailesine ait apartmandaki dairesinde, önceki gün banyo kapısının üstünden geçen doğalgaz borusuna bağladığı bezle kendisini astı. Ablası Şebnem Akarsu tarafından cesedi bulunan 2 çocuk annesi Suma’nın Arş Gıda Tekstil Sanayi Limited Şirketi’nin borçlarını ödeyemediğ için bunalıma girdiği öne sürüldü. Atatürk Üniversitesi’nden emekli olan eşi Prof. Dr. Selami Suma’nın İstanbul’da olduğu sırada intihar eden Hesene Fersin Suma’nın cenazesi, dün gözyaşları arasında toprağa verildi.

BIRAKTIĞI 15 MEKTUP

Hesene Fersin Suma’nın borçlarını ödeyemez duruma düştükten sonra intihar etmeyi planladığı ortaya çıktı. Eşi Selami Suma, çocukları, ailesi, iş adamları ve Cumhuriyet Savcılığı’na 15 ayrı mektup yazan Hesene Fersin Suma’nın ölümüyle ilgili soruşturma sürüyor.

Hesene Fersin Suma, savcılığa yazdığı mektubunda şirketinin yapım aşamasında elektrik tesisatını döşeyen şirkete olan borcunun çoğunu ödediğini ve çok az miktar kaldığı halde daha fazla para istendiğinden şikayetçi oldu. Soruşturmayı yürüten savcılık, mektupları incelenmek üzere kriminal laboratuvara gönderdi.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Bidünya Haber | Dünya ve Türkiye Gündemine uzak kalmayın. Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑