TEKNOLOJİ

iPhone’unuzu Mutfak Masası Şarj Etsin!

Gelişen teknolojiyle akıllı telefonların şarj sorununa bir son vermek isteyen DuPont Yapı Çözümleri Birimi ve Powers Matters Alliance, üzerine konulduğunda akıllı telefonlar şarj edebilecek yüzeyler üzerinde çalışmaya başladı.

12 Temmuz 2013 Saat: 17:42
iPhone’unuzu Mutfak Masası Şarj Etsin!
iPhone’unuzu Mutfak Masası Şarj Etsin!
Granit yüzeylerin telefonları şarj etme konusunda iyi bir yardımcı olabileceğini düşünen DuPont Yapı Çözümleri Birimi ve Powers Matters Alliance ortaklaşa bir çalışma başlattı. Çalışmaları olumlu sonuçlar verdiği takdirde, mutfak tezgahlarında, toplantı masalarında ve hastanelerde kullanılan granit yüzeyler akıllı telefonları üzerine konduğu an şarj etmeye başlayacak.
Hızla biten akıllı telefon şarjları için yeni bir çalışma gerçekleştirmeyi planlayan şirketlerden Powers Matters Alliance'ın Başkanı Ron Resnick "Kablosuz güç aktarımındaki bir sonraki adım, onun mobilya çözümlerinde kullanılan yüzeylere yerleştirilebilmesidir," dedi. DuPont Yapı Çözümleri Uluslararası Pazarlama Direktörü Ruslan Yusupov da çalışmalarının olumlu sonuçlar vereceğinden ve ilerleyen süreçte daha farklı yüzeyler için de akıllı telefon şarkı olanağı sunacaklarını dile getirdi. Ruslan Yusupov, "Kablosuz güç aktarımının, günümüz Mobil toplumu için gelişimin temeli olduğu görüşündeyiz", şeklinde konuştu.
Şimdilik sadece iPhone 5 için gerçekleştirilen Duracell Powermatkablosuz şarj edici ilerleyen süreçte diğer akıllı telefonlar için de uyumlu hale getirilecek. Şarj etme olanağı sunan granit yüzeylerin de bu buluşun ardından topluma açık yerlerde daha çok kullanılmaya başlanması bekleniyor. 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Bidünya Haber | Dünya ve Türkiye Gündemine uzak kalmayın. Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑