TEKNOLOJİ

İSAF Fuarı’nda Teknoline Teknoloji Otomasyon Sistemlerine Yoğun İlgi

İnterkom, Smarthome, Uydu/TV Teknolojilerinin Güçlü İsmi Teknoline, İsaf Fuarı'ndaydı

10 Ekim 2023 Saat: 13:16
İSAF Fuarı’nda Teknoline Teknoloji Otomasyon Sistemlerine Yoğun İlgi
İSAF Fuarı’nda Teknoline Teknoloji Otomasyon Sistemlerine Yoğun İlgi

İletişim ve güvenlik uygulamalarında Türkiye’nin yerli ve ileri teknolojisinin ismi Teknoline Teknoloji, 14-17 Eylül’de İFM İstanbul’da düzenlenen uluslararası güvenlik fuarında ziyaretçilerin yoğun ilgisiyle karşılaştı. Türkiye’nin her noktası ve dünyanın her yerinden ziyaretçi ağırlayan fuarda, Teknoline interkom ve fiber optik sistemleri yoğun ilgi görürken, en çok dikkat çeken ise ürün akıllı ev sistemleri oldu.

Tekniksat Grup çatısı altındaki şirketlerden olan Teknoline Yönetim Kurulu Başkanı Erdal Yukarıkozan, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mert Yukarıkozan ve Genel Müdür Yardımcısı Behiye Yukarıkozan’ın ev sahipliğinde gerçekleşen fuar boyunca Teknoline, uzman mühendis ekibi ziyaretçilerle tek tek ilgilenerek, ürün ve sistemler hakkında detaylı bilgi verdi.

Türkiye’nin en büyük kamu ve özel projelerinde imzası olan Teknoline; multiswitchleri, TCP/IP interkom sistemleri ve akıllı ev sistemleri ile öne çıkarken, tüketiciler tarafından, yüksek teknoloji ürün ve hizmetlerini, yerli üretici kimliği, teknik yeterliliği ve profesyonelliği birleştirerek tüketiciye ulaştıran yapısı takdir topladı.

Hız Kesmeyen Yerli Teknoloji

İletişim, güvenlik ve haberleşme sistemleri alanında toplam 28.000 m2’lik alanda, 37 ülkeden ziyaretçi ve 400’e yakın markanın katılımı ile organize edilen fuarın sektör profesyonellerinden oluşan kitlesi, ürün ve hizmetlerin yeterlilik puanlaması yönünden referans olurken, sektörün gidişine yön veren yapısıyla üretici firmalara yol gösterecek bir rehberliğe de hizmet ediyor.

Teknoline, geliştirdiği yüksek teknoloji kabiliyeti isteyen ürün ve hizmet gruplarının ve satış sonrası hizmetlerin önemi de göz önünde bulundurulmasıyla, fuar boyunca yıldız firmaların başında geldi.

Pandemi dönemi de dahil olmak üzere, Ar-Ge çalışmaları, pazarlama faaliyetleri ve profesyonel organizasyonlara katılımda hız kesmeden yoluna devam etmişti. Ziyaretçilerin sabırsızlıkla beklediği Teknoline standı, fuar boyunca bilgilendirme ve üst düzey toplantılara sahne oldu.

Teknoline, yoğun çalışma ile geçirilen 2023 yılını, son çeyrekteki aksiyonlarıyla sürdürecek. Yurt dışında da çeşitli sektörel organizasyonlar ve fuarlara katılacak olan markanın yıl sonu hedefleri ise şimdiden aşılmış durumda.

Sanayinin Geleceği Yüksek Teknolojide Olacak

Teknolojiye yapılan yatırımlarla yol almanın mümkün olacağı sanayinin geleceğinde en önemli bileşenlerden biri de şüphesiz otomasyon sistemleri olacak.

Akıllı evler ve iletişim sistemlerindeki uygulamaların her geçen gün kullanıcının hayatına dokunan etkisinin artmasının doğal bir sonucu olarak, güven veren IP/TV sistemler, İnterkom sistemlere olan ilgiye, akıllı bina ve ev otomasyon ürünleri de ekleniyor. Teknoline’ın geliştirdiği akıllı ev sistemleri ise yaşam standartlarını ve kullanıcı konforunu yukarı çekerek hayatın içine giriyor.

Üstelik tüm bu ileri teknoloji sistemlerin bit Türk sanayicisi tarafından üretilerek geliştirilmeye devam etmesi, satış sonrası hizmetler ve bakımlar konusunda kullanıcıya kolaylık sağlıyor.

Tekil bina sahipleri, site yöneticileri, proje sahibi inşaat şirketleri, resmi kamu ve kuruluş yönetimleri için bakım/onarım/arıza durumlarında rahatlıkla ulaşabildiği, hızla hizmet alabildiği, dünya standartlarındaki ürünlere en uygun çözüm ve maliyetlerle erişebildiği bir marka olarak Teknoline, sunduğu avantajları mutlu müşterilere dönüştürerek büyümeyi sürdürüyor.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Bidünya Haber | Dünya ve Türkiye Gündemine uzak kalmayın. Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑