EKONOMİ

Jet Fadıl’a geçit yok!

Topladığı 1.4 milyar liraya rağmen yarım bıraktığı Bayrampaşa’daki Caprice Gold projesini tekrar ele geçirmeye çalışan Fadıl Akgündüz emeline ulaşamadı.

30 Kasım 2019 Saat: 10:13
Jet Fadıl’a geçit yok!
Jet Fadıl’a geçit yok!

Temeli 7 yıl önce atılan 612 odalı devre mülk Caprice Gold’ta hareketli günler yaşanıyor. 28 bin kişiden 1.4 milyar TL topladığı halde tesisi yarım bırakan Fadıl Akgündüz yönetimi ele geçirmek için hamle üzerine hamle yaptı. Paralarından sonra mülklerini de Fadıl Akgündüz’e kaptırmak istemeyen hak sahipleri ise 48 saat nöbet tutup yönetimi ele aldı.

Yıllardır mağdur oldukları Caprice Gold projesinin yönetimini birkaç ay önce İstanbul Sulh Hukuk Mahkemesi’ne yaptıkları başvuru sonrası alan mülk sahipleri kendilerine bağlı yeni bir güvenlik ekibi oluşturmuştu. Yeni Caprice Gold Yönetim, atıl duran tesisin işletilmesi için çeşitli firmalar ile görüşürken geçen pazartesi akşamı ilginç bir gelişme yaşandı. Jet Fadıl olarak da bilinen Fadıl Akgündüz, beraberindeki 10 kişi ve 20 araçlık polis ekibi ile tesise geldi. Akgündüz, tesisin güvenlikçilerini dışarı çıkardı. Durumdan haberdar olan site yönetimi ve elinde tapu bulunan çok sayıda kişi Caprice Gold’un önünde toplandı. Saatler süren tartışma sonrasında polise mahkeme kararını sunan site yönetimi tesisi yeniden devraldı.

Jet Fadıl’a geçit yok

5 KEZ EL DEĞİŞTİRDİ

Caprice Gold Site Yönetimi Başkanı Talip Metehanoğlu yaşananları, “O gün burası 5 kez el değiştirdi. Bir bize, bir Fadıl Akgündüz’e geçti. Tesis aramızda gidip geldi. Ancak günün sonunda bizim haklı olduğumuz kabul edildi. Yasal olarak buranın yönetimi bizde. Burası artık bu projeye para yatıran insanlara ait. Fadıl Akgündüz’ün ve şirketlerinin burada tek bir tapusu dahi yok. Tapuların tamamı bizde mevcut. Burada Fadıl Beyin bir ceketi dahi yok. Durum böyleyken, buraya zorla girmesi suç. Aksi durumda haneye tecavüz etmiş olur. Bundan böyle o artık buraya giremez” sözleri ile anlattı.

Jet Fadıl’a geçit yok

Metehanoğlu, tesise sahip çıkmak için 48 saat boyunca nöbet tuttukları bilgisini vererek, “Site yönetimi olarak buranın su ve elektriğini kendi adımıza alıyoruz. Tesis atıl halde. Bitirilmesi gereken işler var. Bunun için 150-200 milyon lira gerekiyor. Biz yönetim olarak çeşitli firmalar ile görüşüyoruz. Amacımız buranın işletilmesi. Otel olarak da işletilebilir” diye konuştu. Projeden devre mülk almak üzere Tarabya’daki evi dâhil 20 milyon liralık gayrimenkulünü sattığını belirten Metehanoğlu “Site yönetimini oluşturan 3-4 arkadaşın verdiği para 95 milyon TL seviyesinde. Bizim gibi binlerce insan var. Evi dağılan, intihar eden insanlar oldu” diye konuştu.

Jet Fadıl’a geçit yok

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Bidünya Haber | Dünya ve Türkiye Gündemine uzak kalmayın. Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑