GÜNCEL

‘Kaçakların adresi Pensilvanya oldu’

Şanlıurfa’da paralel yapıyla mücadeleye değinen Cumhurbaşkanı Erdoğan “Pensilvanya şu an adeta kaçakların yeri oldu. Yakalamamızdan korkup Amerika’ya gidiyorlar” dedi

25 Mayıs 2015 Saat: 07:06
‘Kaçakların adresi Pensilvanya oldu’
‘Kaçakların adresi Pensilvanya oldu’

‘Kaçakların adresi Pensilvanya oldu’

DHA

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Topçu Meydanı’nda düzenlenen Şanlıurfa Şehir Hastanesi’nin temel atma ile kentte yapımı tamamlanan tesis ve projelerin toplu açılış töreninde vatandaşlara hitap etti. Erdoğan özetle şunları söyledi:
 BU NE PERHİZ: Ana muhalefetin başındaki zat ne diyor; ‘cek, cak’. Bir taraftan diyor ki; ‘Bana 4 yıl verin, 4 yılda işsizliği bitireyim’ diyor. Bir taraftan da diyor ki; ‘Bu açıkladığım projede 7 yıl sonra işsizlik bitecektir’ diyor. Bu ne perhiz, ne lahana turşusu. Hesap uzmanı ya, bu işleri gayet iyi biliyor. Ben diyorum siyasette bu seçimlerde bir rehavet var, ‘Cumhurbaşkanı alanları boş gördüğü için bu ifadeyi kullanıyor’ diyor. Benim muhatabım değil de, Şanlıurfa’nın bu meydanını acaba sen hiç böyle gördün mü?”
‘Bölücünün ta kendisi’
 BİZ ESERLERİMİZLE KONUŞUYORUZ: Biz eserlerimizle konuşuyoruz. Biz dağları, ovaları aşarak, dağları delerek Şanlıurfa’yı suya kavuşturuyoruz. Birileri ise maalesef Van’da musluklardan kan akıtıyor, kan. Gördünüz değil mi onları? İşte bölücü terör örgütünün arkasında olduğu belediye bu, parti bu. Musluktan kan akar mı? İşte ülkeyi bunlar böldü. Bunlar bu ülkeyi ayrımcılığa tabi tuttu. Kürt dediler, Arap dediler. Meydana çıkıyorlar, ‘biz bölücü değiliz’. Ne bölücü değilsin? Bölücünün ta kendisisin. İşte bunlarda bir tane, müftü efendiymiş. Sözde müftü. Utanmadan, sıkılmadan ne diyor biliyor musunuz? ‘Benim partimin dini Zerdüştlük olsa, yine orada olurdum.’  Bunlar, ne hale düşmüşler görüyorsunuz” diye konuştu.
 KAÇIYORLAR: Paralel devletmiş, nereden çıktı bu? İşte Milli Güvenlik Siyaset Belgesi’ne girdi. Burada tek devlet var. Pensilvanya şu anda adeta kaçakların yeri oldu. Bakıyorlar ki ‘yakalayıp alacaklar bizi’, hemen Amerika’ya, Pensilvanya’ya hareket ediyorlar. Bu mücadele sürecek. Bu can, bu tende oldukça, bu mücadele sürecek. Bu milleti bölenlere, ümmeti parçalamak isteyenlere prim vermeyeceğiz. 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Bidünya Haber | Dünya ve Türkiye Gündemine uzak kalmayın. Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑