YAŞAM

Kardeşine Hırsızlık Yaptırdı

Adanada 14 yaşındaki kız kardeşine hırsızlık yaptıran şahıs yakalandı.

14 Ağustos 2012 Saat: 10:14
Kardeşine Hırsızlık Yaptırdı
Kardeşine Hırsızlık Yaptırdı

Adana'da 14 yaşındaki kız kardeşine hırsızlık yaptıran şahıs yakalandı. Ağabey ile kız kardeşinin bir bakkaldan yaptığı hırsızlık güvenlik kamerasına yansıdı.

Edinilen bilgiye göre, bakkallardan gelen hırsızlık şikayetleri üzerine harekete geçen Adana Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü'ne bağlı Yankesicilik ve Dolandırıcılık Büro Amirliği ekipleri, bakkallardaki güvenlik kameralarını incelemeye aldı. Yapılan incelemeler sonucu İzzet G. (19) isimli kişinin 14 yaşındaki kız kardeşi E.G.'ye hırsızlık yaptırdığı belirlendi. İzzet G.'nin bisikletle kız kardeşiyle geldiği bakkallarda bakkal sahibini oyalarken, kız kardeşinin bulduğu değerli eşyaları ve paraları aldıktan sonra birlikte kaçtıkları tespit edildi. Yapılan çalışmalar sonucu zanlıların evini belirleyen polis, düzenlediği operasyonla ağabey ve kız kardeşini gözaltına aldı. İzzet G., emniyetteki sorgusunda kız kardeşinin hırsızlık yaptığından haberi olmadığını öne sürerek, "Haberim olsaydı ona kızar hırsızlık yapmasını önlerdim" dedi.

Kız çocuğu ise Çocuk Şube Müdürlüğü'ne götürülerek burada ifadesi alındı. Zanlılar, ifadeleri alındıktan sonra "nitelikli dolandırıcılık" suçlamasıyla adliyeye sevk edildi. -

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Bidünya Haber | Dünya ve Türkiye Gündemine uzak kalmayın. Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑