YAŞAM

Kast direktörü "dizide oynatacağım" deyip cinsel saldırıda bulundu

Son dönemde sosyal medyanın da etkisiyle dizi ve filmlerdeki karakterlere özenen genç nesili bekleyen tehlikenin boyutu her geçen gün artarken bu hayalleri istismar edenlere de gün doğuyor. Televizyon dizilerinde oynamak isteyen genç bir kız, kayıtlı

5 Mayıs 2021 Saat: 09:37
Kast direktörü dizide oynatacağım deyip cinsel saldırıda bulundu
Kast direktörü "dizide oynatacağım" deyip cinsel saldırıda bulundu

Ahlaksız yapımlarıyla tanınan dijital yayın platformu Netflix'te yayınlanan Aşk 101 adlı ahlaksızlık pompalayan dizi ile ilgili skandal bir gelişme yaşandı.

Sabah'tan Atakan Irmak'ın haberine göre; Fetanet Ö., oyuncu olmak için bir ajansa başvurdu. Genç kadını arayan kast direktörü İbrahim Y., Netflix'te yayınlanan Aşk 101 isimli dizide onu oynatabileceğini söyledi. Genç kadın sete geç kalınca projede yer alamazken, İbrahim Y., başka dizi ayarlama vaadiyle evine davet ettiği genç kadına cinsel saldırıda bulundu.

19,5 yıla kadar hapsi isteniyor

Genç kadın, şikayetçi olurken, yürütülen soruşturma kapsamında genç kadının kıyafetlerindeki sperm örnekleri İbrahim Y. ile eşleşti.

Çıkarıldığı Nöbetçi Sulh Ceza Hakimliği tarafından tutuklanarak cezaevine gönderilen şüphelinin 19,5 yıla kadar hapsi isteniyor.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Bidünya Haber | Dünya ve Türkiye Gündemine uzak kalmayın. Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑