GÜNCEL

Kilis roketlerle vuruluyor

Bugüne kadar 21 kişinin hayatını kaybettiği Kilis'te; Baro, Ticaret ve Sanayi Odası, Esnaf ve Sanatkarlar Odası ve Organize Sanayi Bölgesi başkanları gazetelere ilan verdi

6 Mayıs 2016 Saat: 14:55
Kilis roketlerle vuruluyor
Kilis roketlerle vuruluyor

IŞİD'in roket saldırıları nedeniyle 21 kişinin hayatını kaybettiği Kilis'te; Baro, Ticaret ve Sanayi Odası, Esnaf ve Sanatkarlar Odası ve Organize Sanayi Bölgesi başkanları gazetelere ilan verdi. İlanda, "Evimizde öldürülüyoruz. Biz haberlerde alt yazı değiliz. Acele edin. Ölüyoruz. Kilis saldırı altında. Vatan saldırı altında" denildi.

Kilis'e her gün roket yağıyor, insanlar ölüyor! Haberi olan var mı? Kilis Barosu, Ticaret ve Sanayi Odası, Esnaf ve Sanatkarlar Odası ve Organize Sanayi Bölgesi başkanları gazetelere verdikleri ilanla IŞİD'in roket saldırılarına hedef olan kent için siyasilerden duyarlılık ve yardım istedi.

"ACELE EDİN. ÖLÜYORUZ!"

Şimdiye kadar 21 kişinin öldüğü, onlarca insanın yaralandığı ilçedeki hukukçular, sanayiciler ve esnaflar tarafından kaleme alınan bildiri şu şekilde: "Sayın Cumhurbaşkanımıza, Sayın TBMM Başkanımıza, Sayın Başbakanımıza, Sayın İçişleri Bakanımıza, Sayın Milli Savunma Bakanımıza, Sayın Genelkurmay Başkanımıza ve Yüce Türk Milletine Açık Çağrı; #KiliseSESver

Evlerimize roketler düşüyor. Üzerimize şarapnel yağıyor. Evimizde öldürülüyoruz, Sokakta öldürülüyoruz.

Biz, haberlerde alt yazı, iki haber arasında bir kare değiliz ! magazin programlarının arasına sıkıştırılmayı kabul etmiyoruz.

Biz Türkiye Cumhuriyeti vatandaşlarıyız. Can güvenliği istiyoruz. Yaralarımız sarılsın istiyoruz. Devletimize bağlıyız. Devletimizin korumasını ve şefkatini istiyoruz.

Sesimizi duyun. Sesimize ses verin. Unutmadığınızı, çaba harcadığınızı biliyoruz.

Ama acele edin. Ölüyoruz...

Kilis Saldırı altında. Vatan saldırı altında "

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Bidünya Haber | Dünya ve Türkiye Gündemine uzak kalmayın. Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑