YAŞAM

'Kızımın ABD'li turist kadar değeri yok mu?'

Pakize Çiftçi "Kızımın cesedi bulunalı 70 gün oldu. Henüz katilinin kim olduğu tespit edilmedi. ABD'li Sarai Sierra, benim kızımdan sonra öldürüldü ve kısa sürede katilinin kim olduğu ortaya çıktı. Bizim onlar kadar değerim

5 Mart 2013 Saat: 12:14
'Kızımın ABD'li turist kadar değeri yok mu?'
'Kızımın ABD'li turist kadar değeri yok mu?'
Akşehir’de oturan Yıldırım Orta Okulu 8’inci sınıf öğrencisi Hatice Çiftçi, geçen yıl 21 Aralık’ta kurs için gittiği etüt merkezinden çıktıktan sonra kendisinden bir daha haber alınamadı. 2 çocuk babası Kayhan ve eşi Pakize Çiftçi, kızlarının akşam eve dönmemesi üzerine polis merkezine gidip kayıp başvurusunda bulundu.
Polis, yaptığı araştırmada Çiftçi’nin yolda yürürken kaçırıldığı bilgisine ulaştı. En son tek başına MOBESE kayıtlarında görüntüleri olduğu belirtilen Hatice Çiftçi’nin, 4 gün sonra akşam saatlerinde kent merkezine yaklaşık 8 kilometre uzaklıktaki meyve bahçeleri yakınında, çiftçi Ramazan Balcı cesedini buldu. Telle boğularak öldüğü saptanan Çiftçi’nin cesedi yapılan otopsi ardından toprağa verildi.
'KIZIMI NEŞE İÇİNDE UĞURLADIM'
Kızı Hatice Çiftçi’yi kurs gördüğü etüt merkezine neşe içinde uğurladığını belirten anne Pakize Çiftçi, şunları anlattı:
"Kızım o gün geldi. Yemek yedi. Sonra neşe içinde uğurladım. Hatta arkasından pencereden baktım. Kaybolmadan önce, kızımın davranışların bir değişiklik veya tuhaflık yoktu. Akıllı, dürüst pırıl pırıl birisiydi. Sorunlarını bizimle paylaşırdı."

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Bidünya Haber | Dünya ve Türkiye Gündemine uzak kalmayın. Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑