YAŞAM

KOLİJET, KOLİ VE AMBALAJ BULMA DERDİNE SON VERİYOR

Özel baskılı kutular, koliler, e-ticaret kargo kutuları, kargo kutuları, kapaklı kargo kutuları, e-ticaret kolileri, zigzag kırpık kağıt kategorisindeki ürünlere tek tıkla ulaşmanızı sağlayan Kolijet, ürün ambalajına ihtiyaç duyan herkesin ihtiyacını

11 Mayıs 2023 Saat: 09:16
KOLİJET, KOLİ VE AMBALAJ BULMA DERDİNE SON VERİYOR
KOLİJET, KOLİ VE AMBALAJ BULMA DERDİNE SON VERİYOR

Online ürün satışı yapanların, e-ticaret ile uğraşanların, ürününü istenilen yere göndermek için ambalaja ihtiyaç duyan herkesin tek tıkla sipariş vermesini sağlayan ve verilen siparişi ertesi gün adrese teslim eden Kolijet platformu, küçük tüketicinin ambalaj bulma derdine son veriyor.

Ürün yelpazesinde özel baskılı kutular, koliler, e-ticaret kargo kutuları, kargo kutuları, kapaklı kargo kutuları, e-ticaret kolileri, zigzag kırpık kağıt bulunan Kolijet platformu, istenilen sayıda ve boyutta koli ve ambalaj siparişi vermenize imkan sağlıyor.

İHTİYACA UYGUN VE İSTENİLEN SAYIDA KOLİ BULUNUYOR

Kolijet’in Kurucusu Mehmet Haskaraman, sektöre sundukları faydayı şu sözlerle açıklıyor:

“Kolijet.com bizim koli ve ambalaj ürünlerimizi internetten sattığımız web sitemiz. Ürünlerinin ambalajlanması ve kolilenmesi için Kolijet.com’u tercih eden çok sayıda e-ticaret sitesi ve üretici bulunuyor. Bugün bir eczacı kendi ürünlerini çevrimiçi pazar yerleri vasıtasıyla internetten satarken ambalaja ihtiyaç duyuyor. Kolijet sayesinde ihtiyaç duyduğu sayıda ve boyutta, eğer isterse marka baskılı veya özel baskılı şekilde oturduğu yerden ihtiyacına çözüm bulabiliyor.”

Müşterilerinin içerisinde az miktarda ambalaja ihtiyaç duyan firmaların ve şahısların da bulunduğunu dile getiren Haskaraman, müşteri profiline ilişkin şunları söylüyor:

“Satışa çıkardığı ürünlerini evde üreten müşterilerimiz bulunuyor. Bir üretim tesisine bağlı olmadan, evde üretim yapan ve e-ticaret yoluyla kendi ürünlerini satan kişilerin, ürünlerini müşterilerine göndermek için kutuya ihtiyacı olduğunu gördük. Tabi ki bu kategoride bulunan müşterilerimizin verdikleri siparişler çok yüklü olmadığı için herhangi bir minimum sipariş tutarı da belirlemediğimiz için bizden rahatça ambalajlarını tedarik edebiliyorlar.”

KÜÇÜK İŞLETMELERİN İHTİYACINA YÖNELİK BİR PLATFORM

Kolijet.com’un kendi işinin sahibi olan şahıslara ve küçük işletmelere hitap ettiğini belirten Haskaraman, son olarak şu bilgileri paylaştı:

“Büyük e-ticaret firmaları ambalaj ihtiyacını toptan şekilde büyük fabrikalardan tedarik edebiliyor ama küçük işletmelerin Kolijet gibi bir platforma ihtiyacı var. Kolijet ile bu noktada Türkiye'de bir ilk yaptık. Alt limit zorunluluğu olmaksızın ihtiyacınız olan koli ölçüsünü sisteme giriyorsunuz ve siparişini verebiliyorsunuz. Ölçüleri ve özel baskılı olup olmayacağını siz belirliyorsunuz. Biz ertesi gün bu talebinizi kargoya veriyoruz.”

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Bidünya Haber | Dünya ve Türkiye Gündemine uzak kalmayın. Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑