YAŞAM

Korcan Karar İlk Kez Konuştu

Karısının kendisini aldattığını baldızından öğrenen Korcan Karar, boşanma sonrası ilk kez konuştu.

30 Temmuz 2012 Saat: 23:38
Korcan Karar İlk Kez Konuştu
Korcan Karar İlk Kez Konuştu

Ünlü anchorman Korcan Karar, eşi Berna Özkan'dan hızlı bir şekilde boşanarak 'gereğini yaptığını' açıkladı. Boşanmanın perde arkasında Berna Özkan'ın ikiz kardeşinin sevgilisi, işadamı Murat Özvardar'la ilişki yaşadığı iddia edilmişti. Bu dedikoduların ardından ünlü spiker Korcan Karar, bir programda yaptığı açıklama "hızla boşanarak gereğini yaptığını" söyledi.

"72 SAATTE BOŞANARAK GEREĞİNİ YAPTIM"

Korcan Karar " Bu konuda söylenecek fazla bir şey yok. Bir celsede eski eşimden boşandım. 72 saatte boşanarak gereğini yaptım. Görevimi yerine getirdim" dedi.

MURAT ÖZVARDAR, OLAYI YALANLAMIŞTI

Korcan Karar'la Berna Özkan'ın boşanma sebebinin, Murat Özvardar olduğu dedikolarının ayyuka çıktığını yazmıştım. Murat Özvardar da beni arayarak böyle bir dedikodunun gerçek olmadığını anlattı ve şunları söyledi, aynen iletiyorum:

"Gerek iş dünyasında gerekse sosyal yapı içersinde bu şekilde davranış modellerini onaylamadığımı beni yakından tanıyanların hepsi bilir. Aile yapılarına saygı duyan bir kişi olarak böyle bir ilişki içersinde bulunmam, aile yapım ve inanışlarım açısından söz konusu bile değildir. İlgili kişileri uzun yıllardır tanımama rağmen iletişimimiz, arkadaşlığın ötesine geçmemiştir"

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Bidünya Haber | Dünya ve Türkiye Gündemine uzak kalmayın. Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑