GÜNCEL

Korkmaz'ın Şüphelisi Serbest Bırakıldı!

19 yaşındaki üniversitesi öğrencisi Ali İsmail Korkmaz’ın ölümüyle ilgili olarak sabah saatlerinde gözaltına alınan bir kişi serbest bırakıldı...

15 Temmuz 2013 Saat: 20:49
Korkmaz'ın Şüphelisi Serbest Bırakıldı!
Korkmaz'ın Şüphelisi Serbest Bırakıldı!
Eskişehir’de Gezi Parkı protestoları sırasında gaz maskeli, coplu ve beyzbol sopalı kişiler tarafından dövülen ve 38 gün komada kaldıktan sonra hayatını kaybeden 19 yaşındaki üniversitesi öğrencisi Ali İsmail Korkmaz’ın ölümüyle ilgili olarak sabah saatlerinde gözaltına alınan bir kişi 19.00 sıralarından serbest bırakıldı. Öte yandan olay günü siyah çizgili eşofmanlı olduğu iddia edilen kişinin saldırıdan önceki görüntüleri de ortaya çıktı.
Görgü tanıklarının ifadeleriyle, güvenlik kamerası ve sosyal medyada yayınlanan görüntülerdeki siyah çizgili eşofmanlı elinde sopa olan kişi olduğu iddia edilen S.K. gözaltına alındı. Sosyal paylaşım sitelerinde çizgili eşofmanlı, elinde sopalı olarak görülen kişi olduğu iddia edilen 33 yaşındaki halk otobüsü şoförü S.K., Korkmaz cinayeti ile ilgili soruşturmayı yürüten polis ekiplerince adliyeye sevk edildi. Ali İsmail Korkmaz’ın öldürülmesi olayını soruşturan ekip tarafından sorgulanan S.K., ifadesinde cinayet suçlamasını kabul etmedi. S.K.’nın ifadesinde olaylar sırasında ambulansa taş atan bir grupla tartıştığını söylediği belirtildi.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Bidünya Haber | Dünya ve Türkiye Gündemine uzak kalmayın. Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑