YAŞAM

Kredi çekerek aldığı bilete 3 milyonluk ikramiye vurdu

Bursa'da bankadan kredi çekerek aldığı 100 milli piyango biletinden çeyrek biletine 3 milyon TL'lik ikramiye isabet eden kamyon şoförü, arsa satın aldığını ve parayı tarım yaparak değerlendireceğini söyledi

22 Ocak 2015 Saat: 11:48
Kredi çekerek aldığı bilete 3 milyonluk ikramiye vurdu
Kredi çekerek aldığı bilete 3 milyonluk ikramiye vurdu
Kredi çekerek aldığı bilete 3 milyonluk ikramiye vurdu

Bursa’da yaşayan emekli TIR şoförü Ali Coşkun, bankadan 1250 TL kredi çekerek Heykel’de bulunan PTTşubesine gitti ve 100 adet milli piyango bileti aldı. Yeni yılın ilk günü biletlerini kontrol eden Coşkun, ilk başta gözlerine inanamadığını ve numarayı bir arkadaşına daha kontrol ettirdiğini söyledi.

Çeyrek biletine 3 milyonluk ikramiye isabet ettiğini ve 750 bin lirayı Milli Piyango idaresinden teslim aldığını anlatan Coşkun "3 ortak bu işe girmiştik. Parayla Nilüfer’de bir arazi satın aldım. Burada seracılık yapıptarım sektörüne katkı sağlayacağım" dedi.

'SERACILIK YAPACAĞIM'

PTT Başmüdürü Osman Tekin’i ziyaret edip teşekkür eden Coşku, "Son derece güvendiğim bir kuruluş olan PTT’den biletimi aldım ve 3 milyonun 4’te 1’i olan 750 bin TL bana çıktı. Kredi borcumu ödedim. PTT’den bileti alırken hep aynı numaraları verdikleri için görevlilere sitem etmiştim. Yılbaşı sabahı bilete baktığımda bana çıkmıştı ve sevindim. Kazandığım parayla arazi aldım ve orada seracılık yapacağım" dedi.

Biletin kendi şubelerinden alındığına ve ihtiyaç sahibi birine gittiğine çok sevindiklerini belirten PTT Başmüdürü Osman Tekin ise "Bu yıl bizi sevindiren çok güzel bir şey oldu. 3 milyon TL’lik ikramiyenin bir tanesi Bursa ilinde bir kardeşimize çıktı. Ben kendisinin parasını güle güle harcamasını ve makul, mantıklı değerlendirmesini tavsiye ediyorum" dedi.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Bidünya Haber | Dünya ve Türkiye Gündemine uzak kalmayın. Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑