YAŞAM

Kum tuzağı

SAKARYA’nın Akyazı İlçesi Kuzuluk Beldesi’nde içerisinde piknikten dönenlerin bulunduğu patpat tabir edilen bahçe tarım aracı, kum ve çakıl almak için açılan yaklaşık 15 metre derinliğindeki çukura yuvarlandı. Kazada 9 kişi yarala

1 Nisan 2013 Saat: 11:51
Kum tuzağı
Kum tuzağı

Akyazı İlçesi Kuzuluk beldesinde oturan yaşları 18 ila 25 arasında değişen Onur Boğaz, Murat Boğaz, Mehmet Ünlütürk, Hayrettin Soğukçelik, Doğan Demiralay, Ümit Demiralay, Seyfullah, Turgay, Nejdet, adlı gençler dün ormana piknik yapmaya gitti. Akşam saatlerine kadar ormanda gitar çalıp şarkı söyleyen gençler piknikten dönerken bulundukları bahçe tarım motoru ile sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu yol kenarında bulunan kum çakıl almak için açılan 15 metre derinliğindeki çukura yuvarlandı. 

Kazada 2 genç, ters dönen bahçe tarım aracının altında kalırken 7 kişide savruldu. Kazanın duyulması üzerine olay yerine çok sayıda ambulans ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Yaralanan 9 genç olay yerine gelen Sakarya Büyükşehir Belediyesi İtfaiyesi ekipleri tarafından düştükleri çukurdan çıkartıldı. Tarım aracının altında kalan gençlerden duruma ağır olan Ümit Demiralay Adapazarı’ndaki Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne, diğer yaralılar ise Akyazı Devlet Hastanesi’nde tedavi altına alındı.   

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Bidünya Haber | Dünya ve Türkiye Gündemine uzak kalmayın. Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑