YAŞAM

Lastik hırsızları yakalandı

Çorlu İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekiplerinin gerçekleştirdiği uygulamada, içerisi çalıntı otomobil lastiği dolu olan bir minibüs durduruldu. Minibüste bulunan 3 kişi, polis tarafından gözaltına alındı.

4 Nisan 2013 Saat: 11:43
Lastik hırsızları yakalandı
Lastik hırsızları yakalandı
Tekirdağ yönünden Çorlu istikametine giriş yapan beyaz renkli bir minibüsün önünde plaka bulunmasına karşın arkasında plaka bulunmadığını fark eden polis ekipleri, önce minibüsü takibe aldı, ardından da durdurdu. Minibüsün otomobil lastikleriyle dolu olduğunu gören ekipler, hem lastikleri hem de araç içerisinde bulunan şahısları incelemeye aldı.

Çorlu Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekiplerinin yaptığı incelemede, otomobil lastiklerinin Balıkesir'de çalındığı tespit edildi. Çalıntı olduğu belirlenen lastiklere el koyan polis, minibüsteki şüpheliler O.Y. (32), K.G.(35) ve M.F. (43) adlı kişileri de gözaltına aldı.

Çorlu'ya piyasaya sürülmek üzere getirildiği değerlendirilen 56 adet çeşitli çap ve markada otomobil lastiğinin ve yakalanan şüphelilerin teslim edilmesi için, Balıkesir polisiyle irtibata geçildi.

Olayla ilgili başlatılan soruşturma sürdürülüyor.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Bidünya Haber | Dünya ve Türkiye Gündemine uzak kalmayın. Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑