YAŞAM

Lüks nafaka

Lüks hayat, ayrı çiftleri karşı karşıya getirdi. Durak, kızını lükse alıştırdığı gerekçesiyle eski eşine dava açtı. NAFAKANIN 2 BiN liradan 6 bine çıkarılmasını talep etti

2 Eylül 2012 Saat: 13:09
Lüks nafaka
Lüks nafaka

Nafakaya "estetik" müdahale yapıldı! Nazlı Durak, boşandığı estetik doktoru eşinden "Kızımı lükse alıştırdı" diyerek 6 bin liralık nafaka talep etti. Ünlü estetikçi Prof. Dr. Nazım Durak'ın kızı Nazlı Durak ile yine ünlü bir estetikçi olan Op. Dr. Hasan Fındık, 2005'te evlendi. Çiftin 2006'da, "Yağmur" adını verdikleri bir kızları doğdu. Ancak mutlu evlilik çatırdadı. Çift 2008'de boşanmak için mahkemeye başvurdu. Mahkeme 2 yıl sonra çifti boşadı, küçük kızın velayeti de annede kaldı. Mahkeme heyeti ayrıca Op. Dr. Fındık'ın kızı için aylık 2 bin liralık nafaka ödemesine karar verdi. Anne Durak, bu karardan 2 yıl sonra boşandığı eşi Fındık'ı bir kez daha mahkemeye verdi. İstanbul Aile Mahkemesi'ne başvuran Durak, eski eşine "nafakanın artırımı" davası açtı. Nazlı Durak, Hasan Fındık'ı, kızlarını yüksek hayat standardına alıştırmakla suçladı ve 2 bin liralık nafakanın 6 bin liraya çıkarılmasını istedi. 

6 BİN LİRALIK PARTİ 
2 bin liralık nafakanın yetmediğini söyleyen Durak, kızının "özel okul, bale, yemek, servis ve yüzme kursu" gibi harcamalarını da mahkemeye delil olarak sundu. Anne, "Eski eşim kızıma 6 bin liralık doğum günü partisi düzenledi. Tatil için Fransa'ya götürdü. Kızım ise lükse alıştı. 2 bin TL yetmemeğe başladı" dedi. 

'11 BİN LİRALIK KREDİ ÇEKTİM'
ESKİ eşi Fındık'ın "tüm harcamaları karşılama" sözünü tutmadığını söyleyen Nazlı Durak, kızı için 11 bin TL'lik kredi çektiğini belirtti. Durak para istediği eşinin ise "Annen baban versin" dediğini aktardı. 

'BABAM DESTEK OLUYOR'
Nazlı Durak, aylık kazancının 960 TL olduğunu ve ailesinin yanında yaşadığını açıkladı. Genç kadın, boşandığı eşi Fındık'ın ödediği 2 bin liralık nafakanın harcamalarına yetmediğini belirterek, "Kızımın aylık harcamaları 4 bin TL. Masraflara yetişemiyorum. 2 bin TL dışında kalan tüm harcamalarımı babam karşılıyor" diye konuştu. 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Bidünya Haber | Dünya ve Türkiye Gündemine uzak kalmayın. Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑