YAŞAM

Mafya Baltayı Taşa Vurdu

Manisada esnaftan haraç toplamaya çalışanlar, marketçinin gazabına uğradı. Haraç kesmek isteyen 2 kişi canından oldu.

29 Ağustos 2012 Saat: 14:22
Mafya Baltayı Taşa Vurdu
Mafya Baltayı Taşa Vurdu

Manisa'nın Soma İlçesi'nde, market sahibi 33 yaşındaki Şükrü G., iddiaya göre, kendisinden sürekli haraç isteyen 29 yaşındaki M.D. ve 28 yaşındaki B.A.'yı av tüfeğiyle öldürdü. MArketçi Ş. G., olayın ardından polisi çağırıp, teslim oldu. 

Olay, Manisa'nın Soma ilçesinde dün saat 21.00 sıralarında meydana geldi. Evli ve iki çocuk babası Şükrü G., sahibi olduğu markete daha önce de defalarca gelip haraç istediklerini öne sürdüğü M.D. ve B.A. ile tartıştı. 

Taştışmanın büyümemesi için Ş. G., haraç istemeye gelen iki kişiye bir miktar para verdi. İki arkadaş da Şükrü G.'ye, "Biraz sonra tekrar geleceğiz. Bu kez 1500 lira hazırla" diyerek marketten ayrıldı. Bir süre sonra yeniden gelen adamlara para vermeyeceğini söyleyen Şükrü G., tartışmanın büyümesi üzerine tezgahın altındaki av tüfeğiyle ateş etti. 

Olayda, yüz ve karınlarından yaralanan gaspçılar kanlar içinde yere yığıldı. Bir süre olayın şokunu yaşayan Ş.G., ardından polis ve sağlık ekiplerinehaber verdi. 

Markete gelen sağlık görevlileri, M.D. ve B.A.'nın yaşamını yitirdiğini belirledi. Ş.G., polis tarafından gözaltına alınırken, Ölen iki kişinin cesetleri savcının incelemesinin ardından otopsi yapılmak üzere İzmir Adli Tıp Kurumu Morgu'na kaldırıldı. 

Polis olayla ilgili soruşturma başlattı.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Bidünya Haber | Dünya ve Türkiye Gündemine uzak kalmayın. Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑