YAŞAM

Menajer Rojin!

Şarkıcı Rojin, menajeri Tülay Özçelikmiş gibi davranarak telefonla BDP Esenyurt ilçe başkanına küfretti. Hakkında dava açılan Özçelik, patronu Rojini şikayet etti

10 Eylül 2012 Saat: 11:25
Menajer Rojin!
Menajer Rojin!

İstanbul Esenyurt'ta bir konsere çıkarılmayan şarkıcı Rojin, menajeri Tülay Özçelik'miş gibi davranarak BDP'li başkana küfredince mahkemelik oldu. İlginç olayı, Tülay Özçelik'in avukatı Mücteba Kılıç, Bakırköy Asliye Hukuk Mahkemesi'ne verdiği dilekçede şöyle anlattı: "Esenyurt Belediyesi'nin işten çıkarılan işçileri için düzenlenen konserde, 20 kişilik bir grup, şarkıcı Rojin'in sahneye çıkmasını engellemiştir. Sinir krizi geçiren Rojin, arabasına binerek hemen korumasının cep telefonuna sarılmıştır. Tlefonla, konsere çıkmasına engel olduğunu düşündüğü Esenyurt BDP İlçe eşbaşkanı Şafak Özanlı'yı aramış ve sanki kendi değil de menajeri Tülay Özçelik konuşuyormuşçasına hakaret etmiştir:"Siz Rojin hanıma neden bunları yapıyorsunuz? O...u, köpeklerinizi alın buradan. Şerefsizler, sizi sin...kaf ederim" demiştir." 

SUÇU ÜSTÜNE ALIYORSUN 
Yaşanan konser krizinin ardından Şafak Özanlı, Büyükçekmece Cumhuriyet Başsavcılığı'na şikayette bulundu. Savcılık da ismi verilen menajer Tülay Çelik'i ifadeye çağırdı. Çelik ifade vermeye gitmeyince hakkında tehdit ve hakaretten dava açıldı. Çelik'in avukatı olayın devamını ise şöyle anlattı: "Olaydan sonra Rojin ve koruma memuru Zafer Kurt, Tülay Özçelik'i suçu üstlenmesi için sürekli taciz etmiştir." Dilekçede ileri sürülen iddiaya göre Rojin menajeri Tülay Çelik'i arayarak "Korkacak bir şey yok. Para cezanı ben öderim" dedi. Rojin, suçu üstlenmeyi kabul etmeyen menajerinin maaşını ve sigortasını ödememeye başladı. Bunun üzerine Çelik işten ayrıldı. 

10 BİN LİRA TAZMİNAT İSTEDİ 
Dilekçenin sonunda,"Rojin, Şafak Özanlı ile konuşurken, müvekkilin taklidini yaparak ileride başına gelebilecek bir durumdan kurtulmayı düşünmüştür. Müvekkil hayatında hiç kimseye Rojin'in küfrettiği gibi küfretmemiştir. Buna aldığı aile terbiyesi müsaade etmez. Müvekkilim hakkında tehditten açılan davayla suçsuz yere sanık olmuştur. Kişilik hakları zedelenmiştir. Bu nedenle davalıdan 10 bin liralık manevi tazminat talep etmek için dava açmak gerekmiştir" dedi. 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Bidünya Haber | Dünya ve Türkiye Gündemine uzak kalmayın. Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑