YAŞAM

MÜZEYYEN SENAR, HASTANEYE KALDIRILDI

Bodrumda yaşayan ünlü sanatçı Müzeyyen Senar, rahatsızlanınca Özel Bodrum Hastanesinde tedavi altına alındı. Hastaneden yapılan açıklamada idrar yolları enfeksiyonu tedavisi gören ünlü sanatçının durumunun iyi olduğu kaydedildi

31 Temmuz 2012 Saat: 22:41
MÜZEYYEN SENAR, HASTANEYE KALDIRILDI
MÜZEYYEN SENAR, HASTANEYE KALDIRILDI

Özel Bodrum Hastanesi İç Hastalıkları Uzmanı Dr. Gamze Cengiz, ünlü sanatçının tedavisine hastanelerinde devam edildiğini belirterek, "Müzeyyen Hanım'ın eskiden gelen bir hipertansiyon ve kalp hastalığı bulunuyor. Ancak genel durumu gayet iyi. Şu anda üriner sistem enfeksiyonu geçiriyor. Buna bağlı çok yüksek olmayan ateşi var. Ayrıca hafif bir akut böbrek yetmezliği bulunuyor. Tedavisini düzenledik, en kısa sürede kendisini taburcu etmeyi planlıyoruz" dedi.

Özel Bodrum Hastanesi'nin Yönetim Kurulu Başkanı Op. Dr. Abdullah Servet ise Müzeyyen Senar'ın herhangi bir hayati tehlikesinin bulunmadığını belirterek, "Müzeyyen Hanım'ın aylık sağlık kontrolleri ve hastalık durumlarında tedavisi Özel Bodrum Hastanesi uzman doktorları tarafından yürütülmektedir. Bugünkü durumunda korkulacak bir şey yoktur. Genel durumu oldukça iyi" diye konuştu.

HABER: Arda GÜNSOY-  BODRUM

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Bidünya Haber | Dünya ve Türkiye Gündemine uzak kalmayın. Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑