YAŞAM

Niloya’dan Minik Dostlarına 23 Nisan Hediyesi…

Ekranların sevilen yerli çizgi film kahramanı Niloya, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda minik dostlarının neşesine ortak oluyor. Çocukların öğrenirken eğlenmelerini sağlayan ve ailelerin güvenle tercih ettiği çizgi filmin merakla beklene

23 Nisan 2023 Saat: 11:19
Niloya’dan Minik Dostlarına 23 Nisan Hediyesi…
Niloya’dan Minik Dostlarına 23 Nisan Hediyesi…

YouTube’da yaklaşık 5,5 milyon abone sayısı, sürükleyici hikayeleriyle 7’den 70’e herkesin büyük beğenisini toplayan Niloya, merakla beklenen yeni bölümleri ile ekranlara geliyor. Eğitici, öğretici ve eğlendirici içerikleriyle çocukların en yakın dostu olan Türkiye’nin yerli çizgi film karakteri Niloya’nın merakla beklenen yeni maceraları için geri sayım başladı. Geçtiğimiz günlerde yayınlanan oyun uygulaması ile çocukların gönlünü fetheden çizgi kahraman, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda yayınlanacak yeni bölümleri ile de minik dostlarına bayram hediyesi verecek.

Niloya, 23 Nisan’dan itibaren hafta içi her gün yeni bölümleriyle saat 10:00’da TRT Çocuk ekranlarında ve YouTube kanalında eş zamanlı olarak yayında olacak.

Niloya’nın Yeni Bölümleri Çok Yakında…

İsmini mutluluktan alan Niloya, 23 Nisan’da yayınlanmaya başlanacak yeni bölümleri ile minik dostlarının karşısına çıkıyor. Senaryosu psikologlar ve pedagoglar ile birlikte hazırlanan yerli çizgi film; birbirinden eğlenceli şarkıları, öğretici maceraları ile hem çocukların hem de ailelerin tercihi oluyor. Miniklerin eğlenerek izlediği yerli çizgi filmin yeni sezonunda Niloya; hayal dünyasıyla oyunlar kurmayı, uzaydan farklı gezegenlerle haberleşmelerini, arkadaşlarıyla birlikte futbol antrenmanı yapmalarını, kirlenerek oyunlar oynamayı, bazen küçük bir sağlıkçı bazen haber sunucusu olmanın en eğlenceli hallerini arkadaşları ile paylaşacak.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Bidünya Haber | Dünya ve Türkiye Gündemine uzak kalmayın. Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑