YAŞAM

Öldüren tabanca komşuda çıktı

Odasında ölü bulunan 16 yaşındaki Melike’yle ilgili cinayet araştırması yapan polis, aile bireylerinin ifadesini aldıktan sonra, kayıp tabancanın ruhsatsız olduğu için komşuya saklandığını öğrendi.

30 Nisan 2013 Saat: 11:50
Öldüren tabanca komşuda çıktı
Öldüren tabanca komşuda çıktı
ADANA’nın Ceyhan ilçesinde silah sesleri duyduktan sonra odasına giren ailesinin kanlar içinde bulduğu16 yaşındaki Melike Sönmez’in ölümüne neden olan silah, komşu evinde çıktı. Genç kızın göğsünde ve duvarda 2 mermi izi saptanınca, iki el ateş edildiği ihtimali üzerinde duruldu ancak dün tek kurşun olduğu saptandı. 

Tabancayı ailesi sakladı

İddiaya göre, evdeki ruhsatsız tabancayı göğsüne dayayan genç kız silahı ateşleyince, göğsünden girip sırtından çıkan kurşun duvara saplandı. Silah, ruhsatsız olduğu için adı açıklanmayan aile bireyi tarafından komşu evine saklandı. Polis, aile bireylerinin de aralarında bulunduğu 7 kişinin ifadesini aldı.

İNTİHAR NOTU MU

Melike’nin öldüğü odada bir not bulunduğu belirtilirken, polis içeriği hakkında bilgi vermedi. Şanlıurfa’dan göç eden 6 çocuklu tarım işçisi ailenin kızı olan Melike Sönmez dün Ceyhan’da toprağa verildi.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Bidünya Haber | Dünya ve Türkiye Gündemine uzak kalmayın. Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑