YAŞAM

Otel Asya Kandıralılara dar geldi

Harun Reşit Kocagöz başkanlığındaki Kocaeli Kandıralılar Derneği’nin iftarı, Bestekar -Mevlidhan Amir Ateş’in de katılımıyla Otel Asya’da yapıldı

1 Ağustos 2012 Saat: 21:43
Otel Asya Kandıralılara dar geldi
Otel Asya Kandıralılara dar geldi

Kocaeli Kandıralılar Derneği Başkanı Harun Reşit Kocagöz; “19 yıldır sürdürülen geleneksel İftar davetine gösterilen ilgiye teşekkür ediyorum. Ülkemizin en önemli müzik adamı Bestekar Amir Ateş ve Bursa Jandarma Bölge Komutanı olan Tuğgeneral Ümit Yılmaz Paşamız başta olmak üzere bu salonu tıklım tıklım dolduran hemşerilerime teşekkürlerimi sunarım” dedi.

Duayı Bestekar Amir Ateş yaptı

Kandıralıların büyük ilgi gösterdiği iftarın ezan ve Kur’anını SekaPark Camisi İmam Hatibi Kandıralı Abdulmuttalip Özbek okudu, duasını da Üsküdar Musiki Cemiyeti Başkanı Bestekar-Mevlithan Amir Ateş yaptı.

Başkanlar tam kadro

Kocaeli Kandıralılar Derneğine 19 yıl içerisinde Başkan olarak hizmet veren; Turan Sarı, Yavuz Güneş, Günay Gülcü, Av. Hüseyin Acurman, Erdal Baykara, Dr. İsmail Çapcı, Recep Yıldız, Erdoğan Alkan ve Elektrik-Elektronik Mühendisi Harun Reşit Kocagöz iftara eşleri ile birlikte katıldı.

Amir Ateş bestelerini seslendirdi

İftar programına katılanlar Otel Asya’nın üst salonunu tamamen doldururken, Türk Müziğinin en önemli bestekarı ve Üsküdar Musiki Cemiyeti Başkanı olan Amir Ateş’in eserlerini, kendi sesinden dinleme imkanı buldu. Gece neşe içerisinde sona erdi.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Bidünya Haber | Dünya ve Türkiye Gündemine uzak kalmayın. Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑