YAŞAM

Otobüs gelmedi, yolu kapattılar

Uzun süre bekledikleri otobüsler bir türlü gelmeyince öfkelenen kalabalık D-100 Karayolunu kapattı

13 Eylül 2012 Saat: 09:57
Otobüs gelmedi, yolu kapattılar
Otobüs gelmedi, yolu kapattılar

Kadiköy'de uzun süre beklemelerine rağmen bir belediye veya halk otobüsünün gelmediğini ileri süren grup, D-100 Karayolu'nun Sultanbeyli güzergahını tek taraflı olarak trafiğe kapattı.

Olay saat 20.00 sıralarında E-5 Karayolu Kadıköy UzunçayırOtobüs duraklarında meydana geldi. Yaklaşık 500 kişilik bir grup Kadıköy-Sultanbeyli ile Üsküdar-Sultanbeyli hattında çalışan belediye ve halk otobüslerinin uzun süre beklemelerine rağmen gelmediğini ileri sürerek E-5 KarayoluAnkara istikametini uzun süre trafiğe kapattı. 

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş'ı istifaya çağıran grup, geçmekte olan belediye otobüslerini de yuhaladı. Eylem sırasında trafikte uzun araç kuyrukları oluştu. Trafikte kalan sürücüler durumu polis ekiplerine bildirdi. 

Olay yerine gelen ekipler, İETT yolcuları arasında zaman zaman gergin anlar yaşandı. Ayrıca yolda kalan sürücüler ve eylemciler arasında da tartışmlar yaşanırken, grup üyelerisadece bir ambulans geçişine izin verdi. 

Eylemciler E-5 Karayolunu kullanarak garaja giden otobüsleri durdurup, kenara çekilmelerini ve kendilerini Sultanbeyli'ye götürmelerini istedi. Yolu kapatıp eylem yapan yolcular daha sonra Uzunçayır durağına gelen ek otobüs seferleriyle evlerine gitti. 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Bidünya Haber | Dünya ve Türkiye Gündemine uzak kalmayın. Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑