YAŞAM

Otomobil hırsızlığı çetesine operasyon: 1’i kadın 6 gözaltı

Antalya polisi tarafından otomobil hırsızlığı yaptığı tespit edilen suç örgütüne yönelik 2 ayrı ilde düzenlenen operasyonda 1i kadın 6 kişi gözaltına alındı.

14 Eylül 2012 Saat: 15:41
Otomobil hırsızlığı çetesine operasyon: 1’i kadın 6 gözaltı
Otomobil hırsızlığı çetesine operasyon: 1’i kadın 6 gözaltı

Antalya Emniyeti Asayiş Şube Müdürlüğü Oto Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri, bir grubun otomobil çaldığı ihbarını aldı. Suç örgütünü çökertmek için 7 ay boyunca teknik ve fiziki takip yapan ekipler, operasyon için düğmeye bastı. Antalya ve Konya'da düzenlenen operasyonda R.Y., B.Y., S.A., H.H.G., ve M.A. gözaltına alındı. Örgüt lideri olduğu belirtilen M.A.'nın başka bir suçtan Karabük Cezaevi'nde olduğu, suç örgütünü buradan yönettiği öğrenildi. Operasyonda, zanlıların şuana kadar 12 ayrı otomobil hırsızlığına karıştığı tespit edilirken, çalınan 8 otomobilin ise motor ve şasi numaralarını hurdaya çıkan otomobillerin numaralarıyla değiştirerek sattığı öğrenildi.

'Çıkar amaçlı suç örgütü kurmak, örgüt faaliyetleri kapsamında otomobil hırsızlığı yapmak, örgüt üyesi olmak ve resmi belgede sahtecilik' suçlamasıyla emniyetteki sorguları tamamlanan 1'i kadın 6 zanlı adliyeye sevk edildi. Olayla ilgili, müşteki sayısının artabileceği öğrenildi.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Bidünya Haber | Dünya ve Türkiye Gündemine uzak kalmayın. Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑