YAŞAM

Özel Konak’ta görkemli kutlama

Kocaeli Özel Konak Hastanesi’nin geleneksel doğum günü kutlamalarında renkli görüntüler ortaya çıktı

26 Nisan 2014 Saat: 15:21
Özel Konak’ta görkemli kutlama
Özel Konak’ta görkemli kutlama

Kurulduğu günden bu yana Kocaeli’de sağlık sektöründe gözde kuruluş olmayı sürdüren ve çıtayı he zaman yukarılara taşıyan Kocaeli Özel Konak Hastanesi’nin 2006 yılında başlattığı doğum günü kutlamalarına bir yenisi daha eklendi.
HASTANEDE DOĞAN ÇOCUKLARA ÖZEL
Hastanenin kurulduğu yıllarda başlatılan ve geleneksel hale gelen doğum günü kutlamalarına ilişkin bilgi veren Özel Konak Hastanesi Kalite Direktörü Yeşim Uyutan, “Bizim hastanemizde doğan ve hayata merhaba diyen çocuklara özel bir etkinlik. Hastanemizde doğan 2 ve 7 yaş arası çocuklara yönelik her ay doğum günü kutlaması yapıyoruz. Bu yıl dördüncüsü düzenlediğimiz kutlamalarda emeği geçen herkese teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.
ÇOCUKLAR DA MUTLU ANNE BABALAR DA
Doğum günü etkinliğine çocuklarıyla birlikte katılan aileler güzel bir gün yaşarken, çocukları yüzleri boyandı. Kuru boyalarla resim yapan çocuklara ayrıca ağız ve diş sağlığını aşılamak amacıyla diş macunu ve diş fırçası hediye edildi. GNC firmasının Kocaeli temsilciliği çocuklara boya ve boyama kitabı ile birlikte balon dağıttı. Türkiye’nin tek organik çocuk giysileri üreten Kapbula firmasının Kocaeli temsilciliği de ürünlerinin tanıtımının yanı sıra minikleri dağıttığı balonlarla sevindirdi. Nisan Çiçekçilik firması da çocukların anne ve babalarına çiçek ve fidan armağan etti.
GÖKLÜ, PASTAYI ÇOCUKLARLA KESTİ
Kocaeli Özel Konak Hastanesi’nin Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Metin Göklü, etkinliklerle ilgili kısa bir konuşma yaparak, “Çocuklarımızın mutluluğu, bizlerin de mutluluğudur. Bu mutluluğu çocuklarımız ve aileleriyle paylaşmaktan gururluyuz” dedi. Özel Konak Hastanesi Tıbbi Direktörü Kasım Gündoğdu’nun da katıldığı kutlamada Dr. Metin Göklü geleneksel doğum günü pastasının mumlarını üfleyip, pastayı çocuklarla birlikte kesti. Şişme oyun parkında oynayan, yüzleri boyanan ve boyama kitaplarıyla kendi hayal dünyalarında yaşayan 2 ve 7 yaş arasındaki minikler için çekiliş yapılarak şanslı olanlara bisiklet, tablet ve çeşitli oyuncaklar armağan edildi.

HABER: Duygu SEZER

HABERİN GALERİSİ Tüm Galeriler

Özel KOnak
Özel KOnak
Özel KOnak
Özel KOnak
Özel KOnak
Özel KOnak
Özel KOnak
Özel KOnak
Özel KOnak
Özel KOnak
Özel KOnak
Özel KOnak

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Bidünya Haber | Dünya ve Türkiye Gündemine uzak kalmayın. Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑