EKONOMİ

Piyasalara Rusya şoku!

Dünya güne Rusya'nın Donbas'a askeri harekat haberi ile başladı. Bölgede yaşanan çatışmaların ardından ons altın ve petrolde sert yükseliş görüldü. Rus rublesi de tarihin en düşük seviyesinde. İşte son durum..

24 Şubat 2022 Saat: 09:57
Piyasalara Rusya şoku!
Piyasalara Rusya şoku!

Ukrayna'nın doğusundaki Donbas'ta korkulan oldu. Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, Donbas'a özel askeri operasyon başlattıklarını duyurdu. Putin, operasyonuna müdahale edenlere misilleme sözü verdi. Donbas'tan patlama haberleri de peş peşe geliyor

ALTINDA 1.5 YIL SONRA İLK

Dünyanın izlediği harekat sonrası piyasalarda da sert hareketler görülüyor. Ons altın 2020'nin Eylül ayının ardından ilk kez bin 950 dolar seviyesini aştı. Gram altın da ons altında yaşanan gelişmelerle beraber 880 liranın üzerini gördü.

PETROL 100 DOLARI AŞTI

Brent petrolde de yukarı yönlü sert hareket yaşandı. ICE'de işlem gören nisan vadeli brent petrolün varil fiyatı 102 dolar seviyesini aştı. Batı Teksas tipi ham petrolün varil fiyatı ise 97 doların üzerine çıktı.

GÜNCEL DÖVİZ KURLARI İÇİN TIKLAYIN

DOLAR NE KADAR?

Dolar/TL ise güne 13.80 seviyesinde başladı. Dolar/TL gün içerisinde en yüksek 14.20 lira seviyesini gördü. Euro/TL ise 15.95 liraya kadar yükseldi.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Bidünya Haber | Dünya ve Türkiye Gündemine uzak kalmayın. Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑