YAŞAM

Polis bebeğini boğup gömdü

Bursa’da eşinden boşanan polis memuru 36 yaşındaki M.C., iddiaya göre 20 yaşındaki bir kız ile ilişkiye girdi. Hamile kalan genç kız, bir erkek bebek dünyaya getirdi.

7 Haziran 2013 Saat: 10:14
Polis bebeğini boğup gömdü
Polis bebeğini boğup gömdü
Polis memuru, silahla tehdit ettiği genç kızın annesi 40 yaşındaki N.G. ile birlikte bebeği boğarak Şahinyurdu köyündeki kendi evinin bahçesine gömdü. Eve dönen N.G. kızına, bebeği hayırsever bir kişiye verdiğini söyledi. Bir süre sonra da kızını başka birisiyle evlendirdi.



Cesedi çıkardılar
Korkunç olay, İl Sağlık Müdürlüğü görevlilerinin bebeğin aşısını yapmak için N.G.’nin evine gitmesiyle ortaya çıktı. Bebeği bulamayan ve N.G.’nin açıklamalarından şüphelenen görevliler, durumu Gemlik İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne bildirdi. Polis tarafından çağrılan N.G., kızıyla birlikte geldiği emniyet müdürlüğünde tüyler ürperten cinayeti anlattı. Köye giden polis ekipleri, boğulan bebeğin cesedini gömüldüğü yerden çıkartıp, Bursa Adli Tıp Kurumu Morgu’na kaldırdı.
Polis memuru M.C., bebeği dünyaya getiren ve şimdi başkasıyla evli olan F.D., annesi N.G. ve babası S.G. gözaltına alındı. Soruşturma nedeniyle açığa alınan polis memuru suçlamaları kabul etmedi.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Bidünya Haber | Dünya ve Türkiye Gündemine uzak kalmayın. Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑