YAŞAM

Polisten karanfil jesti

Erzurum Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Trafik Tescil ve Denetleme Şube Müdürlüğü ekipleri, 14 Şubat Sevgililer Günü nedeniyle sürücülere karanfil dağıttı

14 Şubat 2013 Saat: 17:41
Polisten karanfil jesti
Polisten karanfil jesti
Erzurum Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Trafik Tescil ve Denetleme Şube Müdürlüğü ekipleri, 14 Şubat Sevgililer Günü nedeniyle sürücülere karanfil dağıttı. Trafik Tescil ve Denetleme Şube Müdürü Hakkı Kaynak, "Sloganımız; Sevelim sevilelim sevdiklerimiz için trafik kurallarına uyalım" dedi.

Trafik Tescil ve Denetleme Şube Müdürü Hakkı Kaynak, Sevgililer Günü nedeniyle ekiplerini seferber etti. Bir taraftan denetim yapan trafik polisleri, diğer taraftan araçlarda bulunanlara karanfil vererek Sevgililer Günü'nü kutladı. Araçlardakiler ise polislere duyarlılığından dolayı teşekkür etti.

Trafik Tescil ve Denetleme Şube Müdürü Hakkı Kaynak, "Sevgililer Günü'nü kutlamak için illa sevgilimiz olmasına gerek yok. Eşimiz, çoluk çocuğumuz, annemiz, babamız hatta arkadaşlarımız da bizim sevdiceğimizdir. Onları hatırlamak onlarlarla hediyeleşmek bir çiçek vermek gerek. Emniyet'teki memur, amir ve müdürler olarak sevgimizi paylaştık. Bu sevgimizi hizmetinde olduğumuz halkımızla paylaşmak istedik" diye konuştu. Kaynak, trafikte de sevginin çok önemli olduğunu belirterek, şöyle devam etti:

"Malum yollar ne kadar da geniş olsa araçlar son model de olsa millet kuralları biliyor ama kurallara uymuyor. Yani saygısız davranıyor. Saygı içinde ilk geçerli şart sevgi. Bir trafik kazası meydana geldiği zaman inip de 'Geçmiş olsun' demek varken kavgaya tutuşmanın karşı tarafı yaralamanın ya da öldürmenin bir anlamı ve mantığı yok. Sloganınımız; 'Sevelim sevilelim sevdiklerimiz için trafik kurallarına uyalım.' Aşırı hızla araç kullanırken, emniyet kemeri takmadığımızda ya da kavşakta geçiş hakkına uymadığımızda, kırmızıda geçtiğimizde 'Bana bir şey olursa geride kalanlara ne olacak?' diye düşünmek lazım. O yüzden lütfen sevelim sevilelim ve trafik kurallarına sevdiklerimiz için uyalım"

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Bidünya Haber | Dünya ve Türkiye Gündemine uzak kalmayın. Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑