YAŞAM

Polisten örnek uygulama

Ağrı Emniyet Müdürlüğü Bölge Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü tarafından gece yolculuk yapmak zorunda olanlara sahurluk verildi

4 Ağustos 2012 Saat: 17:50
Polisten örnek uygulama
Polisten örnek uygulama

Gece 01: 30 sıralarında Bölge Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü binası önünde yol uygulaması başlatan ve sürücüler ile sohbet eden polis ekipler, bir çok sürücüyü bina önünde kurdukları sahur sofrasına davet ettiler. Sahura gelemeyen sürücülere ise kumanyaları verildi.

İran'dan Türkiye'ye giriş yaptıktan sonra böyle bir manzara ile karşılaşmayı ummadığını ifade eden İranlı tır şoförü Ali Ekber Yasesi, bu durumun kendilerini oldukça şaşırttığını söyledi. Uygulamanın çok güzel ve başarılı yapıldığına vurgu yapan Yasesi "Türkiye'nin polisi bu sofrayı yapmış ve bizleri misafir etmiş onlara çok teşekkür ediyorum. Bu işi ben İran'da hiç görmedim; İran'a gittiğimde bunu tavsiye edeceğim. Bu çok güzel iş, bize önem vermek ve bizim mesleğe önem verdikleri için çok teşekkür ederim" dedi.

Yapılan uygulama hakkında bilgiler veren Ağrı Emniyet Müdürlüğü Bölge Trafik Denetleme Şube Müdürü Sezgin Tezel, şoförlerin dinlenmesi ve ihtiyaçlarını gidermeleri için böyle bir uygulama başlattıklarını söyledi. Durdurdukları şoförlerin önce çok şaşırdıklarını daha sonra alıştıklarını dile getiren Tezel "Ağrı İl Emniyet Müdürlüğü olarak bölgemiz güzergahlarında gece vakitlerinde yorgun olan sürücülerimizin dinlenmelerini sağlamak amacıyla Bölge Trafik Denetleme Şube Müdürlüğümüz önünde konaklamalarını sağlıyoruz. Durma imkanı olmayan araçlara ise hazırladığımız kumanyalarımızı sunuyoruz. Bu vesile ile hem dinleniyorlar, sahur yapıyorlar ve yola daha güvenli şekilde devam ediyor" diye konuştu.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Bidünya Haber | Dünya ve Türkiye Gündemine uzak kalmayın. Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑