YAŞAM

Pompalı tüfekle kalabalığın arasına daldı

Edirne'de silahlı ve bıçaklı iki grup arasında kavga çıktı. Pompalı tüfeğin de kullanıldığı kavgada ölen ve yaralanan olmadı.

21 Mayıs 2013 Saat: 09:24
Pompalı tüfekle kalabalığın arasına daldı
Pompalı tüfekle kalabalığın arasına daldı
Olay Edirne'nin en işlek caddesi olan Saraçlar Caddesi'nde meydana geldi. İnsan yoğunluğunun çok fazla olduğu Alipaşa Çarşısı'nın girişinde saat 16.00 sıralarında iki grub arasında çıkan kavga çevredekilere büyük panik yaşattı.

Edinilen bilgiye göre aralarında husumet olan iki grup sözleşerek Kaleiçi semtinde buluştu. Buluşma yerine gruplardan biri döner bıçakları ile diğer grup ise pompalı tüfekle geldi. Bir süre sonra aralarında sözlü olarak tartışmaya başlayan gruplar birbirlerine saldırmak istedi. Grup üyeleri arasında daha sonra kovalamaca yaşandı.

Gruplardan biri tarihi Alipaşa Çarşısı'na girerek kaçmaya başladı. Tarihi çarşıya giren grubu kovalayan diğer grup üyelerinden biri pompalı tüfekle bir el ateş ederek diğerlerini korkutmak istedi. Pompalı tüfekten çıkan kurşun, tarihi çarşının tavanına isabet ederken, çarşıda büyük panik yaşandı.

Silah sesini duyan vatandaşlar sağa sola kaçışırken, her iki grubun üyesi de kaçarak gözden kayboldu.

Yaşanan bu anlar çevrede bulunan güvenlik kameralarına yansıdı.

Çevredekilerin durumu polise bildirmesi üzerine olaya yerine gelen polis incelemelerde bulundu. Daha sonra polis ekipleri av tüfeğiyle ateş eden E.Ü. ve kardeşi E.Ü.'yü gözaltına aldı.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Bidünya Haber | Dünya ve Türkiye Gündemine uzak kalmayın. Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑