YAŞAM

PORLAND’IN, KAYSERİ BYZ GARAGE MAĞAZASI KAPILARINI AÇIYOR

“Porland Fabrika”, Kayseri’de Ev ve Gastronomi Tüketicisini Bir Araya Getiriyor;

6 Ağustos 2013 Saat: 10:21
PORLAND’IN, KAYSERİ BYZ GARAGE MAĞAZASI KAPILARINI AÇIYOR
PORLAND’IN, KAYSERİ BYZ GARAGE MAĞAZASI KAPILARINI AÇIYOR
Porland, ‘’Porland Fabrika’’ konsepti ile İstanbul, Ankara ve Samsun’dan sonra şimdi Kayseri’de kapılarını açıyor.
Porland'ın fabrika konsepti olarak belirlediği mağazalarına bir yenisi daha ekleniyor. Porland 'ın BYZ Garage mağazası, hem ev hem de gastronomi tüketicisini bir araya getiriyor. Üretici kimliği ile fabrika satış mağazası konseptini özel bir mağaza ile birleştiren Porland, “Porland Fabrika” ismiyle Kayseri’de müşterilerine hizmet vermeye hazırlanıyor.

3 Ağustos’ta Kayseri BYZ Garage AVM’de kapılarını açacak olan mağaza, 1500 metrekare alana sahip büyüklüğü ile dikkat çekiyor. Beylikdüzü Perla Vista, Forum Ankara ve Lovelet AVM’deki “Porland Fabrika” mağaza konseptinin bir devamı olan Kayseri BYZ Garage ile Porland, dünyada sektörel bir ilki başarmanın heyecanını yaşamaya devam ediyor. 

Hem ev tüketicisi hem de profesyonel kullanıcılara (otel, restaurant ve kafeler vb) yönelik binlerce ürünün sergilendiği mağazalarda, özellikle fiyatlar çok ilgi çekiyor. Aynı tabaktan bin adet satın alan işletme sahibi ile evde kullanım için bir adet ürün alan tüketicinin aynı fiyatı ödedikleri “Porland Fabrika” mağazalarında, Porland kalitesinde ürünler satışa sunuluyor. 

Tüketicilerin tüm taleplerini karşılayan ve her zevke uygun ürün çeşitliliğine sahip mağazada; seri sonu ürünler ve ihraç fazlası ekonomik ürünlerin yanı sıra stüdyo bölümünde özel tasarımlara sahip prestij grubu ürünler de sizleri bekliyor.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Bidünya Haber | Dünya ve Türkiye Gündemine uzak kalmayın. Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑