YAŞAM

RAMAZAN KEYFİNİZ BULAŞIKLA KAÇMASIN

Life by Fakir Ekolojik Bulaşık Makinesi Tableti ile keyifli Ramazan sofralarının ardından bulaşıklarınız tertemiz olurken, vaktiniz sevdiklerinize kalıyor.

14 Mart 2024 Saat: 12:36
RAMAZAN KEYFİNİZ BULAŞIKLA KAÇMASIN
RAMAZAN KEYFİNİZ BULAŞIKLA KAÇMASIN

Ramazan ayının bereketi sofralara taşındı, sevdiklerimizle bir arada olmanın ve oruç sonrası leziz yemeklerin keyfini çıkarıyoruz. Ancak iftar sofralarının ardından biriken bulaşıklarla uğraşmak bazen zorlayıcı olabiliyor. Life by Fakir Ekolojik Bulaşık Makinesi Tableti, etkili formülüyle inatçı bulaşık lekelerini kolayca temizlerken bulaşıklarınızı pırıl pırıl yapıyor.

Life by Fakir Ekolojik Bulaşık Makinesi Tableti, doğa ve insan dostu bir seçenek sunuyor. Bitkisel aktif madde içeriği ile doğaya dost etkili temizlik sağlarken, bulaşıklarda kalıntı ve koku bırakmıyor. Böylece insan sağlığına zarar vermeden, çevreyi de korumaya katkı sağlıyor.

Kirece karşı koruma özelliği bulunan Life by Fakir Ekolojik Bulaşık Makinesi Tableti, bulaşık makinenizin tam performanslı çalışmasını sağlayarak ömrünü uzatıyor. Doğada kolay çözünebilen ürün, çelik parlatma, cam ve bardak koruma özellikleriyle de dikkat çekiyor.

Ecomark ve vegan sertifikalı Life by Fakir ürünlerinin hiçbiri GDO, SLES, paraben, klor, boya, koruyucu gibi zararlı kimyasallar içermediği için evlerde güvenle kullanılabiliyor. Ayrıca tüm ürünler vegan olup, içeriğinde hiçbir hayvansal katkı maddesi bulunmuyor.

Saruhan Kimya ve Temizlik Ürünleri A.Ş. markası olan Life by Fakir ürünleri, tamamen yerli üretim olup e-ticaret siteleri ve zincir alışveriş mağazalarından tedarik edilebiliyor.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Bidünya Haber | Dünya ve Türkiye Gündemine uzak kalmayın. Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑