GÜNCEL

Roketlerin düştüğü Kilis’te panik yaşandı

Suriye sınırındaki Kilis'e bugün yeniden roket düştü. Atılan 3 Katyuşa roketinden biri eve isabet etti

19 Nisan 2016 Saat: 17:27
Roketlerin düştüğü Kilis’te panik yaşandı
Roketlerin düştüğü Kilis’te panik yaşandı

Son zamanlarda düşen roketatar mermileriyle gündem olan Kilis'e bugün yine roket mermisi atıldı. Atılan 3 Katyuşa roketlerinden biri bir eve isabet etti. Evde yangın çıktı, güvenlik güçleri ve sağlık görevlileri bölgeye yönlendirildi.  Kilis Belediye Başkanı Hasan Kara, saldırıda 3 kişinin hafif şekilde yaralandığını söyledi. Olayların ardından sürekli canlı olarak görünen Kilis kent merkezinde sokak ve caddelerin boşaldı.

ÇATIDAKİ ODUNLAR TUTUŞTU

Suriye'den ateşlenen 3 roket mermisinden biri evin çatısına, biri caminin tuvaletine isabet etti, diğeri ise mezarlığa düştü. İç savaşın devam ettiği Suriye'den atılan roket mermisi Helvacıoğlu Mahallesi'ndeki bir evin çatısına isabet etti. Patlama sonrası çatıdaki odunlar tutuştu.  İtfaiye ekipleri yangına müdahale etti.

ÜÇ KİŞİ YARALANDI

Bu olaydan yaklaşık 5 dakika sonra Suriye'den ateşlenen 2 roket mermisinden biri aynı mahalledeki Bilal Habeşi Camisi'ne ait tuvalete, diğeri de Kilis Mezarlığı yakınındaki boş araziye düştü. Roket mermisi nedeniyle ilk belirlemelere göre 3 kişinin yaralandığı öğrenildi.  Polis ekipleri, roket düşen bölgede güvenlik önlemi aldı. Olayla ilgili konuşan Kilis Belediye Başkanı Hasan Kara da 3 kişinin hafif şekilde yaralandığını belirterek "Çok şükür bugün can kaybımız yok" dedi.

SOKAKLAR BOMBOŞ, VATANDAŞ TEPKİLİ

Son zamanlarda düşen roketatar mermilerinin ardından sürekli canlı olarak görünen Kilis kent merkezinde sokak ve caddelerin boşaldı. Roketatar mermilerine hedef olma endişesi taşıyan ve zorunlu olmadıkça kimsenin sokağa çıkmadığı Kilis hayalet kente dönüştü. İşleri nedeniyle sokağa çıkmak zorunda kalanlar ise büyük endişe içerisinde olduklarını ve bir an önce huzurun sağlanmasını istedi.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Bidünya Haber | Dünya ve Türkiye Gündemine uzak kalmayın. Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑