GÜNCEL

Sakarya'da patlama, 15 yaralı var

Sakarya'nın Geyve İlçesi'ndeki bir havai fişek fabrikasında patlama yaşandı. Patlama nedeniyle yaralıların bulunduğu öğrenilirken, bölgeye sağlık ekipleri sevk edildi.

30 Haziran 2013 Saat: 19:02
Sakarya'da patlama, 15 yaralı var
Sakarya'da patlama, 15 yaralı var
Sakarya'nın Geyve İlçesi'nde faaliyet gösteren ve geçtiğimiz yıllarda da benzer kazaların meydana geldiği Coşkunlar Havai Fişek Fabrikası'nda yine patlama oldu. Patlamada, fabrika binalarından bazıları çökerken, ilçe merkezinde de birçok binanın camı kırıldı. Pazar günü olması nedeniyle fabrikada çalışanın bulunmaması faciayı önlerken, patlamada fabrikanın kapısındaki bekçi ile ilçe merkezinde cam kırıklarının saplandığı 15 kişi yaralandı. Yaralılar ayakta tedavi gördü.

VİDEO İÇİN TIKLAYIN

FABRİKA SAVAŞ ALANINA DÖNDÜ

Geyve'nin Umurbey Köyü yolu üzerinde, 10 dönümlük arazi üzerine kurulu Coşkunlar Havai Fişek Fabrikası'nda bugün saat 14.30 sıralarında havai fişeklerin imal edildiği fabrika binasının labaratuvar bölümünde, patlama meydana geldi. Nedeni henüz belirnemeyen patlamayla birlikte yangın çıktı. Patlamanın şiddetinden yanyana 10 binadan oluşan fabrika, savaş alanına döndü. 

YARALI SAYISI 15'E YÜKSELDİ

Geyve Kaymakamı İdris Akbıyık, Cihan Haber Ajansı muhabirine yaptığı açıklamada, patlamayla ilgili yaralı sayısının 15'e yükseldiğini söyledi. Yaralıların hepsinin kırılan camlar nedeniyle yaralandığını kaydeden Akbıyık, "Yaralıların içinde hayati tehlikesi olan yok. Hepsi ayakta tedavi edildi. Durumları iyi." diye konuştu.

Patlamada ilçedeki ev ve iş yerlerinin camlarının kırıldığını belirten Akbıyık, şunları dedi; "Kaymakamlık olarak hasar tespit çalışmalarına başladık. Durum tespiti yapıyoruz. Esnaf odası da iş yerleri zarar gören esnafların zararlarını tespit etmek için çalışma yapıyor."

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Bidünya Haber | Dünya ve Türkiye Gündemine uzak kalmayın. Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑