YAŞAM

Saldırıyı protesto etti, polis çevirdi

İzmir’de askeri araca yapılan saldırıyı Tekirdağ’da aracına astığı Türk Bayrağı ve dövizlerle protesto eden asker babası 44 yaşındaki Tayfun Sevinç, polis tarafından izinsiz eylem yaptığı gerekçesi ile gözaltına alındı.

9 Ağustos 2012 Saat: 16:39
Saldırıyı protesto etti, polis çevirdi
Saldırıyı protesto etti, polis çevirdi

Edinilen bilgiye göre 44 yaşındaki Tayfun Sevinç, İzmir’de vatani görevini yapan oğlu Oben Sevinç’e ait otomobile Türk Bayrağı ve dövizler asarak İzmir’deki askeri araca saldırıyı protesto etti. Trafikte seyreden döviz ve Türk bayrağı asılı aracı durduran polis ekipleri aracı Tekirdağ Emniyet Müdürlüğü garajına çekti.

Oğlunun İzmir’de asker olduğunu ifade eden Tayfun Sevinç, “Oğlum İzmir’de askerliğini yapıyor. İzmir’deki askeri araca yapılan saldırıyı portesto etmek istedim. Polis beni durdurdu. Niçin durdurduğunu bilmiyorum.” dedi.

Şahsı ve aracı inceleyen polis ekipleri, araç üzerinde ‘PKK İzmir’de’, ‘Nerde bu devlet her gün şehit’, ‘PKK dağdan indi İzmir’de yarın Tekirdağ’da’ yazılı pankartları söktü.
Asker babası Sevinç, izinsiz gösteri yaptığı gerekçesi ile polis tarafından gözaltına alınarak ifadesi alınmak üzere Tekirdağ Emniyeti Güvenlik Şube Müdürlüğü’ne götürüldü.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Bidünya Haber | Dünya ve Türkiye Gündemine uzak kalmayın. Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑