TEKNOLOJİ

Samsung S4 tanıtıldı

Akıllı telefon pazarının önde gelen şirketlerinden Samsung, yeni akıllı telefonunu görücüye çıkardı. Galaxy S 4 parmak uçlarının hareketlerini ekrana değmese dahi algılıyor.

15 Mart 2013 Saat: 10:49
Samsung S4 tanıtıldı
Samsung S4 tanıtıldı
Akıllı telefon pazarının önde gelen şirketlerinden Samsung, yeni akıllı telefonunu görücüye çıkardı. Galaxy S 4 parmak uçlarının hareketlerini ekrana değmese dahi algılıyor. Cihazın en önemli özelliği, yüksek internet ulaşım hızı. Önceki modelde 4G destekli LTE teknolojisi kullanan Samsung, bu modeli için 6 kat daha güçlü LTE vericisi geliştirdi.  
  
Apple'ın Iphone 5'i piyasaya sürmesinden sonra sonra Güney Koreli elektronik devi Samsung da son modeli Galaxy S 4'ü dün gece New York'da büyük bir tanıtım gecesi düzenleyerek gösterdi. Önceki modele göre daha ince olan Galaxy S 4'ün kalınlığı 7,9 milimetre (mm), uzunluğu 136,6 mm ve genişliği 69,8 mm. 3 gram daha hafifleştirilen yeni telefon sadece 130 gram ağırlığında.   
  
Galaxy S 4'ün en çok; yüze, göze, ses ve hareketlere duyarlılığının geliştirilmiş olması dikkat çekiyor. Çok yönlü algılama özelliği olan cihaz, kullanıcının birçok hareketini algılayabiliyor. Telefon, yüz hareketlerine de duyarlı. Film izlerken yüzün başka tarafa çevrilmesi ile görüntü otomatik duruyor. Öte yandan megapikseli geliştirilmiş kamerası ile her türlü yazı ve barkotu algılayabiliyor.  
  
Galaxy S 4'ün en farklı özelliği ise sağlıklı bir yaşam için gerekli uygulamaları barındırması. Vücüdun sağlık durumunu algılayabilen telefon, kullanıcısına sağlıklı bir yaşam için gerekli direktifleri verebilmekte.   

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Bidünya Haber | Dünya ve Türkiye Gündemine uzak kalmayın. Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑