GÜNCEL

Şanlıurfa'da vahşet!

Şanlıurfa'da 2 çocuk annesi kadını evinde bıçaklayarak öldüren şahıslar, kasadaki 100 bin TL'yi ve altınları alarak kaçtı.

6 Temmuz 2013 Saat: 11:37
Şanlıurfa'da vahşet!
Şanlıurfa'da vahşet!
Olay, Eyüp Nebi Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, sabah erken saatlerde İsmail G.'nin evine giren kişi ya da kişiler, evde bulunan Halime G.'nin boynunda asılı olan kasanın anahtarını almak istedi. Göğsünden ve vücudunun çeşitli yerlerinden bıçaklanan 2 çocuk annesi Halime G. olay yerinde hayatını kaybederken, şahıslar kadının boynundaki anahtarı alarak kasayı açtı. Zanlılar, kasada bulunan 100 bin TL'yi ve altınları alarak kaçtı. İş yerinden eve geldiğinde eşini yerde kanlar içerisinde yatarken bulan İsmail G. sinir krizleri geçirdi. Mahalle sakinleri, sağlık ve polis ekiplerine haber verdi. Kısa sürede olay yerine gelen polis ekipleri çevrede geniş güvenlik önlemleri alırken, sağlık ekipleri yaptıkları incelemede Halime G.'nin hayatını kaybettiğini tespit etti. Eşinin hayatını kaybettiğini öğrenen İsmail G.'yi mahalle sakinleri ve polis ekipleri sakinleştirmeye çalıştı. Polis ekiplerinin olay yerinde yaptıkları incelemenin ardından Halime G.'nin cenazesi, otopsi yapılmak üzere Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırıldı.

İsmail G.'nin 4 eşinin olduğu ve Halime G.'nin ikinci eşi olduğu öğrenildi. Polis, olaya karışan kişi ya da kişileri yakalamak için geniş çaplı çalışması başlattı. 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Bidünya Haber | Dünya ve Türkiye Gündemine uzak kalmayın. Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑