YAŞAM

Satın alacağı tekneyi test ederken öldü

Tekirdağ’ın Şarköy ilçesinde satın alacağı tekneyle tur atan 57 yaşındaki Hikmet Gölcük teknede kalp krizi geçirerek yaşamını yitirdi.

19 Ağustos 2012 Saat: 18:49
Satın alacağı tekneyi test ederken öldü
Satın alacağı tekneyi test ederken öldü

Edinilen bilgiye göre 57 yaşındaki Hikmet Gölcük, Şarköy Balıkçı Barınağı’na tekne almaya gitti. Tekne sahibi Necdet Ergenç ile pazarlık yapan Gölcük, Ergenç ile birlikte tekneyi denemek için denize açıldı. Bu esnada fenalaşan Gölcük kalp krizi geçirerek yaşamını yitirdi.

Şarköy Balıkçı Limanına bağlı teknesini satmak için ilan verdiğini ifade eden Necdet Ergenç adlı kişi bayramın ilk günü denize balık tutmaya çıkmak için teknesiyle hazırlandığını belirterek “Limana bağlı durumdaki tekneme satılık yazısı koymuştum. Adının Hikmet Gölcük olduğunu öğrendiğim kişi, denize balık tutmak için açılacağım sırada yanıma gelerek tekneyi satın almayı düşündüğünü, benimle balık avına çıkıp çıkamayacağını sordu. Ben de fazla uzağa açılmayacağımı gelebileceğini söyledim. Hemen limanın biraz açığına kadar gittik. Teknede bir an fenalaştı ‘nefes alamıyorum’ dedi. Terleme başladı. Hemen Sahil Güvenlik Botu’nu telefonla aradım yardım istedim. Limana yanaşarak gelen ambulansla Şarköy Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Ambulansla bindiğinde bilinci açıktı” dedi.

Şarköy Devlet Hastanesi’nde yaşam destek ünitesine alınan 57 yaşındaki Hikmet Gölcük yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Bidünya Haber | Dünya ve Türkiye Gündemine uzak kalmayın. Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑