GÜNCEL

SEDAŞ, üniversitelerle iş birliğinde

SEDAŞ bölgesindeki üniversitelerle iş birlikteliğini geliştiriyor

31 Ocak 2016 Saat: 15:32
SEDAŞ, üniversitelerle iş birliğinde
SEDAŞ, üniversitelerle iş birliğinde

Sakarya Elektrik Dağıtım A.Ş. bölgesinde yer alan üniversitelerdeki öğrencileri proje yapmaya motive etmek ve proje fikri yarışması niteliğinde gerçekleştirmeyi planladığı kurumsal iletişim proje etkinliği için bölgesindeki üniversite yetkililerini de bilgilendiriyor.

SAÜ REKTÖRÜNE SEDAŞ’TAN ZİYARET

Kurumsal İletişim çalışmaları sırasında üniversitelerle iletişime geçen SEDAŞ, “proje fikri yarışmasının” kapsamı ve yürütme kurulu ile değerlendirme kurulunun oluşturulması ve akademik takvime göre yarışma takviminin hazırlanması konularında bilgi vermek üzere (SAÜ) Sakarya Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Muzaffer Elmas’ı da makamında ziyaret etti.

REKTÖR ELMAS’TAN TAM DESTEK

SAÜ Rektörü Muzaffer Elmas, “SEDAŞ’ın faaliyet alanındaki Üniversitelerle birlikte böyle bir projeyi başlatıyor olmasını güzel bir çalışma olarak değerlendiriyorum. Dünyadaki hızlı teknolojik gelişmelerle birlikte enerji sektörü dünyada ve ülkemizde daha da çok önem kazanıyor ve bu sektörde görev alacak üniversite gençlerinin bu tür projelerle teşvik edilmesini çok değerli buluyorum. Sakarya Üniversitesi olarak bu konuda iş birlikteliği yapmaktan da onur duyarız” dedi.

REKTÖR YARDIMCILARINA DA BİLGİ VERİLDİ

Türkiye’nin önde gelen sanayi gruplarından Akkök Holding ile Avrupa’nın lider enerji şirketlerinden CEZ Group’un oluşturduğu konsorsiyuma bağlı olarak elektrik dağıtım alanında faaliyet gösteren (SEDAŞ) gençlere proje yapmalarını teşvik etmek için imkan sağlayacağı konusunda Rektör Elmas’ı makamında bilgilendirirken, SEDAŞ Kurumsal İletişim Müdürü Ayhan Erkovan, İnsan Kaynakları Direktörü Selda Özacar ve İş Geliştirme Müdürü Hasan Çelik daha sonra Rektör yardımcısı Prof.Dr. Mehmet Ali Yalçın ve  Doç.Dr. Yılmaz Uyaroğlu ile projeler ve iş birlikteliği kapsamında görüşmeler sağladı.

SEDAŞ BEŞ ÜNİVERSİTE İLE İLETİŞİME GEÇİYOR

SEDAŞ, “Projesi İyi Olan Kazansın” sloganıyla start alacak olan, “Proje Fikri Yarışması” için Sakarya Üniversitesi (SAÜ), Kocaeli Üniversitesi (KOÜ), Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi (BAİBÜ), Düzce Üniversitesi (DÜ) ve Gebze Teknik Üniversitesi (GTÜ) yöneticileri ile iletişime geçiyor.

 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Bidünya Haber | Dünya ve Türkiye Gündemine uzak kalmayın. Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑